woensdag 3 augustus 2011

Terug van vakantie!

Nu klinkt het net alsof wij net terug zijn van vakantie, maar wij zijn ruim een week geleden thuisgekomen. We hebben het heerlijk gehad. Eerst zijn we richting Parijs gegaan. Eén dag hebben we rondgelopen door deze prachtige stad. Het was de bedoeling dat we nog een dag terug zouden gaan, maar het weer werd zo slecht, dat daar niets van terecht is gekomen. Ik hoop dat we nog een andere keer kunnen gaan.

De dag nadat we in Parijs zijn geweest hebben we Eurodisney bezocht. Wat is het daar toch leuk. Ook al zijn mijn kinderen inmiddels groot, het is toch nog echt genieten met al die leuke attracties en die vrolijke disney-figuren. Het was die dag prachtig weer, dus dat hebben we enorm getroffen. We zijn helemaal tot het eind gebleven, hebben ook het afsluitende vuurwerk gezien. Al met al een hele geslaagde dag!Omdat het weer zo slecht werd zijn wij eerder dan gepland richting Spanje vertrokken, daar was het gelukkig wel lekker. Het was daar zo relaxed, dat ik vergeten heb om veel foto's te maken. Ik heb alleen foto's gemaakt toen we een dagje richting de rotsen zijn geweest. De kinderen (en papa) konden daar heerlijk vanaf duiken/springen en daarna lekker snorkelen en zwemmen. Ook heb ik foto's gemaakt bij het karten. Dit vinden ze echt te gek om te doen, hoe harder ze gaan, hoe beter!!

Het was een heerlijke vakantie. Helaas ging het weer veel te snel voorbij, zoals ieder jaar. Gelukkig is het weer hier nu ook redelijk (de ergste regenbuien hebben wij gemist). De kinderen hebben nog een paar weekjes vrij. Jasper is druk aan het werk bij de wakeboard-baan hier in de buurt en Lisa hangt gezellig de hele dag om mij heen. Lekker samen een beetje winkelen en boodschappen doen. Maar volgende week gaat zij nog een klein weekje samen met een vriendin kamperen op een camping hier in de buurt, dus dan kan ik ook weer meer mijn eigen dingetjes gaan doen. Op creatief gebied heb ik nog niets uitgevoerd sinds we terug zijn van vakantie, helaas. Ik moet eerlijk bekennen dat de inspiratie ook nog redelijk onder het nulpunt zit, maar daar komt vast wel snel weer vanandering in.
Zo, het is een lang kletsverhaal geworden. Ik hoop dat ik jullie niet verveel met dit geklets en ik hoop snel weer wat leuks te kunnen laten zien. Tot gauw.

Liefs, Martine


6 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Je foto's zien er prachtig uit. Super mooie foto's van Parijs en die aktie foto's van het duiken van de rotsen.....super. Volgens mij worden dat leuke lay-outs.
En voor wat je kletsverhaal, morgen kletsen we verder.....
Groetjes José
PS. Ik zit wél lekker te scrappen.....

Home and Lifestyle zei

Klets jij maar lekker door hoor...vind ik best gezellig :-)!

Dit voorjaar waren wij ook in Parijs...wat een heerlijke stad hè? Misschien gaan we er met de kerst nog wel naar toe, dat weet hier verder nog niemand, alleen ik hihi!

Hier plenst het overigens flink, hoorde het water in de afvoer behoorlijk borrelen, maar gelukkig is er niets omhoog gekomen!

Lieve groet, Ingrid

bleudelavandou zei

Leuk die herinneringen aan je vakantie en dank zij je foto's genieten wij allen een beetje mee.

Liefs

marieke

Theetante San zei

Wauw ... die foto's dat ze van de rots afduiken!!! wat gaaf! Hoe hoog was dat? Ik moet er niet aan denken.
Leuke foto's!

Groetjes
San

Miranda zei

Stoere duikfoto's! Vind het wel gezellig hoor je kletsverhaal, kunnen we even lezen wat je allemaal hebt beleefd...

Fijn weekend! Groeten, Miranda

Sezoentje-Sonja zei

Hoi Martine,
ik zag dat je je bij mij hebt aangemeld en ga je hier ook volgen zodat je in mijn nieuwe leeslijst staat,
fijn weekend verder van Sonja