zondag 28 augustus 2011

Mooie vaas en oude spiegelAl een tijdje was ik op zoek naar een mooie, beetje stoere vaas. Maar dat viel nog niet mee. Want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, is er niet zoveel wat aan mijn verwachtingen voldoet ( ik ben helemaal niet kieskeurig hoor!). Maar afgelopen vrijdag heb ik hem dan eindelijk gevonden. Gewoon bij de bloemist in mijn woonplaats. Ook kocht ik daar de grijzige takkenbos, die uiteindelijk boven op de vaas terecht is gekomen. Toen ik thuiskwam met mijn vaas, heb ik hem direkt op tafel gezet. Dat stond leuk. Tijdens het eten bedacht ik mij ineens dat boven in onze slaapkamer die mooie oude spiegel hing en dat die wel een heel mooi bij de vaas zou kunnen staan. Ron vond het allemaal niet zo'n goed idee, maar hij ging na het eten toch even weg. Dus ik heb direkt de spiegel naar beneden gesjouwd en op de tafel achter de vaas gezet. Zelf vind ik het helemaal te gek staan. Lekker stoer en toch een beetje sjiek!


Er is alleen 1 probleempje. Aan de wand, naast de spiegel hangt een groot canvasdoek, met een prachtige zwart-wit foto. Op zich een prachtig ding, maar zo naast die spiegel staat het een beetje raar. Dus daar moet nu toch echt iets anders aan de muur komen. Ik dacht zelf aan zo'n leuk soort kapstokje, zo'n mooie plank met van die haken eronder. Maar Ron is nog niet overtuigd. Dus daar moeten wij het hier thuis nog maar eens over hebben. De spiegel vond hij bij nader inzien ook wel een leuk idee, dus wie weet!!Nu liggen er takken op de vaas, maar het is de bedoeling dat er ook bloemen in komen. Samen met mijn schoonmoeder, die erg goed kan bloemschikken, ga ik daarmee een keertje aan de slag. Mijn schoonmoeder verzorgt regelmatig de bloemstukken in Slot Zuylen in Oud Zuilen bij Utrecht. Dus zij weet wel raad met bloemen!! Maar eerst moet ik nu op zoek naar een simpele vaas, die in mijn nieuwe vaas past, want ik denk dat hij niet waterdicht is.Vanmiddag gaan wij waarschijnlijk even winkelen in Amersfoort. Misschien kom ik daar nog wel een handige vaas tegen.Ik wens iedereen een hele gezellige zondag, ondanks het heerlijke (maar niet heus) weer!


Tot gauw,
Liefs, Martine

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat een mooie vaas en je spiegel is helemaal geweldig...ik ben nog altijd op zoek naar zo'n mooi exemplaar!

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Dicky zei

Ik ben het met je eens het staat geweldig. Ben erg benieuwd hoe je bosbloemen er in staan. Fijne zondag nog. Groetjes Dicky

José zei

Hoi Martine,
PRACHTIG......Helemaal leuk, zeker nu de eettafel tegen de muur staat!
Veel plezier in Amersfoort.
Groetjes José

Mayflower zei

Wat een prachtige vaas Martine en je spiegel staat daar ook prachtig. Zo heb je een sfeervol hoekje en wie weet straks nog zo'n mooie console. De meeste mannen vinden het pas mooi als ze het zien als het klaar is, tenminste ....dat gaat hier ook vaak zo hihi.
Fijne avond en leuk dat je bij mij langs bent geweest en een reactie achterliet.
Lieve groet, Mea

Miranda zei

Wat een prachtig hoekje gevuld met mooie spullen.

Fijne avond! Groeten, Miranda

Theetante San zei

Hoi Martine!

Je vroeg op mijn blog welk garen ik gebruikt heb voor mijn blauwe kussentje. Ik gebruik altijd katoen van Cotton 8. Het is een matte katoen. Heerlijk om te gebruiken.

Groetjes
San

lia zei

Die spiegel staat heel mooi bij de vaas.
En sommige mannen moeten eerst zien wat je bedoelt.
Groetjes Lia