zondag 7 augustus 2011

Kaart, kruk en knoopjes! O ja, en lelies!

Toen wij thuis kwamen van vakantie lag er een hele mooie kaart op de deurmat. Het was een "welkom-thuis"kaartje van José en haar familie. Zo lief! Er zit een heel leuk gehaakt vlindertje op, zo schattig. José,nogmaals bedankt!

Van mijn schoonouders kreeg ik een prachtige bos lelies. Maar na een paar dagen roken ze zo verschrikkelijk sterk dat ik ze heb verhuisd naar de tuin. In een oude zinken gieter staan ze daar ook heel leuk.


Ruim voordat wij op vakantie gingen had ik bij de Hema een leuke kruk gezien. Maar toen ik eindelijk had besloten om hem te kopen, was hij natuurlijk uitverkocht, helaas. Vorige week was ik samen met Lisa weer bij de Hema en toen zag Lisa hem staan: De Kruk!! Ze zei: nu niet meer twijfelen, mam, neem hem nu meteeen mee! Tja, toen moest ik wel natuurlijk. En ik ben harstikke blij met m'n kruk. Ik heb er een zinken teiltje van de Action opgezet met daar boven op een krans. Zelf vind ik het helemaal leuk staan. Wat vinden jullie?Bij de Hema hebben ze ook hele vrolijke knoopjes, die kon ik natuurlijk ook niet laten hangen.

Zaterdag heb ik mijn hobbykamer lekker opgeruimd en ik hoop komende week weer lekker aan de fröbel te gaan.

Liefs, Martine

6 opmerkingen:

Theetante San zei

Dat is heerlijk thuis komen met al die verrassingen!
Dat krukje is echt super! Ik heb het bij onze HEMA niet gezien. En die knoopjes ... Ik moet echt naar de HEMA!!!

Groetjes
San

José zei

Hoi Martine,
Zo zie je maar, kleine moeite, groot plezier..... Het kaartje maken was een kleine moeite en het is altijd leuk om tussen de stapel post (welke meestal uit rekeningen bestaat) na de vakantie een leuk kaartje te vinden.
Hé, die knoopjes.....wat zijn ze leuk. Ik denk dat ik vanmiddag ook even naar de Hema moet.
Gezellige dag vandaag en werk ze!
Groetjes José
PS. Ben benieuwd wat je op je knutselkamertje aan het maken bent.....

bleudelavandou zei

Heel leuk krukje en past helemaal erbij.

Groetjes

marieke

Miranda zei

Wat lief om zo'n mooi kaartje op de deurmat te krijgen! Mooie vondsten heb je gedaan bij de Hema; het krukje vind ik prachtig en de knoopjes zien we vast nog eens voorbij komen op een mooie creatie...

Groeten, Miranda

Brenda zei

Dat is nog eens leuk thuis komen, wat een super leuk kaartje!! En je lelies zijn ook super mooi, ik koop ze nooit omdat ik ze zo vind stinken, maar jij brengt me op een idee! Bij ons in de veranda zullen ze super mooi staan! Toch maar eens op naar de bloemist!
Wat heb je een super leuk krukje gekocht zeg, helemaal leuk met die zinken bak en krans erop! Zou super staan in mijn huis ;-)
toch ook maar eens op naar de hema, ik krijg het nog druk na het bezoeken van jouw blog hahaha!
En dan neem ik gelijk die superrrr leuke knoopjes mee, die zijn LEUK!!
Ik zag net dat ik nog niet eens volger van je was, sorry! ik heb er snel verandering in gebracht!
Lieve groetjes je aller aller aller nieuwste volger Brenda :-)

Dicky zei

Hoi Martine,
Je hebt weer een hoop leuke dingen op je blog staan. Moet deze week echt even bij de Hema langs, want de knoopjes zijn echt leuk. Groetjes Dicky