woensdag 10 augustus 2011

Nog meer leuke post!

Een tijdje geleden kreeg ik van Katja, mij oud-collega die tegenwoordig in Curacao woont, een hele leuke envelop toegestuurd. In deze envelop zaten twee prachtige zelfgemaakte bloemen en een aantal leuke labeltjes. Katja, nogmaals bedankt hiervoor. Nu is er naar Katja een envelop met gehaakte bloemetjes onderweg.

Vorige week heb ik de give-away gewonnen van Sil. Ik had mij aangemeld als volger op haar blog en kreeg vervolgens een lief kaartje en twee schattige haarspeldjes in de brievenbus! En weet je wat ook zo gaaf is, Sil heeft haar eigen postzegels, echt helemaal te gek!!


Vandaag heb ik lekker een tijdje boven gezeten en een paar leuke kaartjes gemaakt. Die kan ik helaas nog niet laten zien, ik moet ze nog versturen.


Ook heb ik een paar kandelaars van mijn ouders geschilderd met grijze krijtverf en ben ik begonnen aan een vogelhuisje. De verf moet nog even drogen, maar in het volgende bericht kan ik denk ik wel wat laten zien.


Tot de volgende keer!

Liefs, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Onze vogelhuisjes zijn inmiddels klaar (behalve die van Monica), ik ga ze ook gauw op mijn blog zetten. Ben benieuwd wat jij er van gemaakt hebt.
Groetjes en tot morgen.
José

Zilly zei

Dank je wel voor de leuke aandacht-Martine. Graag gedaan overigens. Tot gauw.xxx Sil.

Miranda zei

Leuk om elkaar mooie kadootjes toe te sturen!

Ben benieuwd naar je verschillende projecten...

Fijne avond. Groeten, Miranda