dinsdag 23 november 2010

Hoera!!

Vandaag is Lisa 15 jaar geworden!! 15 jaar alweer, de tijd gaat zo snel. En als je jongste kind 15 wordt, geeft dat ook te denken over je eigen leeftijd. Tjeetje wat gaat het allemaal snel. Maar goed, het maakt niet uit. We zijn gezond en gelukkig, dat is het belangrijkste!!
Afgelopen weekend hebben wij Lisa d'r verjaardag al gevierd. Het was erg gezellig en ze is vreselijk verwend met allemaal superleuke kadootjes. Wij hebben zelf cupcakes gebakken en versierd. Het zag er prachtig uit (al zeg ik het zelf) en ze waren HEERLIJK!!

En zo zag Lisa er 15 jaar geleden uit. Ze lijkt het totaal niet meer op, ze was toen heel donker en nu is ze echt hoogblond. Echt een heel verschil. Wat was ze schattig he? Gelukkig is ze nog steeds heel lief!

Liefs, Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hiep hiep hoera!!!! Gefeliciteerd! Ja....kleintjes worden groot. Maar wat was ze schattig toen ze klein was. Nu ook nog wel hoor.....
En de cupcake's waren inderdaad heerlijk. Gaan we ook een keer doen hoor.
Nog een gezellige avond en groetjes,
José

Leonie zei

Ziet er leuk (en lekker) uit Martine! Nog gefeliciteerd met Lisa. De tijd gaat inderdaad snel ja, weet nog goed dat Jasper bij zijn geboorte van die schattige nikes kreeg ;) En het kaartje uit je vorige bericht was ook erg mooi in real life!

Groetjes Leonie