dinsdag 9 november 2010

Veel gemaakt.

Afgelopen week had ik lekker vrij, hierdoor heb ik veel tijd op zolder door kunnen brengen. Ik heb heerlijk achter de naaimachine gezeten (dat was een hele tijd geleden). Voor een pasgeboren buurjongetje, Koen, heb ik een vlaggenlijn gemaakt. En dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik er ook eentje voor mijn buurmeisje Jasmijn heb gemaakt. Zij wordt over een paar weken al weer 3 jaar.


Dit zijn de vlaggetjes voor Koen:

En dit zijn de vlaggetjes voor Jasmijn:


Op deze vlaggetjes heb ik de letters van vilt gemaakt. En in plaats van puntjes op de i en de j heb ik gehaakte bloemetjes genaaid met een lieveheersbeestjeknoopje (mooi woord voor galgje!) in het hartje.


Ook heb ik een kalender voor het nieuwe jaar gemaakt. Ik heb gewoon zo'n huis-tuin- en keuken scheurkalender gekocht. Die heb ik voorzichtig van het karton afgehaald. Daarna heb ik dit beplakt met stof, waarna ik stempels heb aangebracht en natuurlijk ook weer mijn favoriete gehaakte bloemen! Daarna heb ik de nietjes van de kalender weer door de gaatjes gewurmd en klaar was mijn nieuwe kalender!Aanstaande vrijdag is mijn schoonmoeder jarig, dus heb ik voor haar een kaartje gemaakt. Op het blog van Hanneke stond een tijdje geleden een heel mooi kaartje. Dat kaartje heb ik nagemaakt andere kleurtjes. Hanneke maakt altijd hele mooie, frisse kaartjes. Het is echt de moeite waard om haar blog een te bezoeken: http://scraps-n-stuff.blogspot.com

Helaas zit mijn vrije weekje er bijna weer op. Nog één dagje, donderdag moet ik weer aan het werk. Ik had een heel lijstje gemaakt, wat ik allemaal wilde gaan maken deze week. Helaas is het lang niet allemaal gelukt, maar het was wel een heerlijk weekje. Wie weet wat ik morgen nog kan maken. Morgenavond ga ik een workshop taart versieren doen, samen met Patricia, mijn schoonzusje en Lisa. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat we een mooie taart gaan maken. (en een lekkere natuurlijk!)
Zo, nu wordt het onderhand tijd om lekker met een goed boek in bed te kruipen, dus welterusten en tot gauw!


Liefs, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat heb je allemaal leuke dingen gemaakt zeg. Helemaal leuk. En die kalender, wat gaaf met die stof zo. Nou, geniet nog van je laatste vrije dagje en tot morgen. Veel plezier met de taarten.....
Groetjes José

MadebySan zei

Heerlijk he, zo'n weekje vrij! Dat moesten veel meer hebben. Je hebt echt hele leuke dingen gemaakt. Ik heb ook een kalender gekocht en die wil ik ook nog gaan pimpen! En die vlaggenlijn... Zo leuk! iedereen kan ze maken, maar die dingen die jij er bij hebt gedaan, maken het heel anders! Super!
Ik ga je zeker volgen~!

Groetjes San

THEA zei

Hoi Martine,

Via via kom ik op je blog terecht.

Leuk die vlaggetjes die je gemaakt hebt!Ook handig om stofresten op te werken, lijkt me!

Jij zit ook op zolder? Ik heb ook mijn ateljee op de zolder,muziekje erbij, heerlijk. Vooral als je de wind en regen om het dak hoort!

Ik ga je blog meteen linken op mijn Creablog.

Groetjes Thea(Crea by Thea)