zaterdag 20 november 2010

Eline's Huis.

Een paar weken geleden kocht ik het boek van Eline's Huis. Wat een super leuk boek is dat. Het staat vol met allemaal ontzettend leuke, creatieve ideetjes. Ook kocht ik een setje van die leuke stempels die erbij horen. Met deze stempels en het Eline's Huis papier heb ik dit kleine kaartje gemaakt voor mijn oom en tante, die 30 jaar getrouwd waren vorige week.In het boek staat ook een hele mooie lijst met een passe-partout waar op was gestempeld. Dit vond ik zo ontzettend gaaf, dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan. Met stempels heb ik het passe-partout van een lijst, die ik nog had liggen, bewerkt. De foto heb ik bewerkt, in zwart-wit met een kleurtje. En natuurlijk kon een gehaakt bloemetje ook niet ontbreken. Morgen ga ik deze lijst kado doen aan mijn buurvrouw, de moeder van Jasmijn (op de foto). Ik hoop dat zij hem ook leuk vindt.


In mijn vrije weekje heb ik ook nog een boekje gemaakt, waar ik kaartjes op kan bergen. Het is niet helemaal geworden wat ik in gedachten had, maar dat komt omdat de kaft te dik was voor de bind-it-all. Daardoor kon ik alleen in met midden ringen plaatsen, terwijl ik bedacht had om zowel aan de boven- als aan de onderkant een paar ringen te plaatsen. Helaas, volgende keer beter. Wel vind ik de kleurencombinatie van het grijze linnen met dat mooie blauw geslaagd. De knoop heb ik zelf gemaakt met de i-top bradmaker en een stukje vilt.Het wordt tijd om eten te gaan koken! Vanavond hebben wij een huis vol visite, want Lisa viert haar 15e verjaardag. Vanmorgen heb ik ongeveer 40 cupcakes gebakken en versierd. Het ziet er gezellig uit. Ik zal proberen daar straks ook nog een mooie foto van te maken, zodat ik die ook hier kan plaatsen.
Fijn weekend allemaal en geniet van het mooie herfstweer!!
Liefs, Martine

3 opmerkingen:

THEA zei

Hoi Martine,

Ik heb ook al eens zitten kijken,of ik dat boek misschien zal kopen!

Het is wel de moeite waard, dus?

Leuke dingen maakte je!

Veel plezier vanavond, groetjes Thea

José zei

Hoi Martine,
Je hebt weer heel wat moois gemaakt. Ben benieuwd wat Jasmijn van haar cadeautje vindt.
Ene.....de cupcakes waren mooi om te zien en heel erg lekker. Het was ook erug gezellig.
Nog een gezellige zondag.
Groetjes José

Frences zei

Wat leuk dat je die lijst die ik gemaakt had voor het boek ook hebt gemaakt. Leuk met zoveel vakjes ook, mooi zeg, dat gaat ze vast helemaal leuk vinden.

Groetjes Frences