zondag 2 november 2008

Workshop

Vandaag heb ik samen met José echt een super workshop gevolgd in Heesch. De workshop werd gegeven door Birgit Koopsen. Wij hebben een transparant boekje gemaakt. Echt SUPER GAAF!!! Ik ga nog geen foto's laten zien, want het is nog niet helemaal af, maar ik heb met José afgesproken dat wij donderdag (dan moeten we weer samen werken) allebei ons boekje helemaal af hebben. Mijn hoofd zit helemaal vol met leuke nieuwe ideeen (van Birgit) zoals je foto's printen op transparanten en het werken met tape. Birgit heeft ook een blog waar je al haar creaties kunt bewonderen: http://birgitkoopsen.typepad.com/ Natuurlijk hebben we ook nog even lekker geshopt in de scrapbookwinkel in Heesch. Kortom het was een SUPERDAG!

Gisteren heb ik ook een gezellig scapdagje gehad bij mij thuis samen met mijn 2 tantes en m'n nichtje Leonie. We zijn allemaal begonnen aan een leuk miniboekje. De resultaten waren erg verschillend, maar allemaal erg leuk. Ook dit project is nog niet af, dus kan ik nog niet laten zien. Maar zodra het klaar is zal ik de foto's showen.

Na al dit gescrap ben ik nu best wel een beetje moe, dus ga ik lekker op tijd onder de wol.
Welterusten en tot de volgende keer.

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Heb je een beetje kunnen slapen van alle indrukken van gisteren?
Hé, maar jij ook bedankt voor de gezellige dag en we gaan zeker nog een keer. Om mijn boekje af te krijgen, moet ik wel eerst snel nog een foto laten afdrukken, anders kan ik niet eens mijn belofte nakomen, om donderdag het boekje af te hebben. Ik wil nog wel even, als het van jou mag, je text-stempel lenen voor mijn witte bloemetjes.
Nou, werk-ze vandaag en tot donderdag.
Groetjes José

Birgit zei

Hoi Martine,

Ik vond het ook erg gezellig met jullie gisteren en vind het superleuk om te lezen dat jullie er zo van genoten hebben! Daar doe ik het voor! Wie weet tot ziens en ik kom donderdag even het eindresultaat bewonderen!
Groetjes,
Birgit