dinsdag 4 november 2008

Hoera!

Hoera, mijn transparant boekje is af! Ik heb de hele voorkant, zoals ik die zondag had gemaakt eraf gehaald. Ik vond hem niet bij mijn foto's passen. Ik heb namelijk foto's gebruikt van bloemen uit mijn tuin, maar de voorkant was voorzien van sterretjes. Op een transparant heb ik een nieuwe voorkant gestempeld met mijn 'prima Build-A-Frame'stempels. Best moeilijk, stempelen op dat gladde transparant, maar het resultaat mag er zijn, vind ik zelf. De binnenkant heb ik aangekleed met enkel bloemetjes en wat tekst, heel eenvoudig. Door al die transparanten en het vilt wat ik al had gebruikt had het niet veel meer nodig. Morgen ga ik proberen om er foto's van te maken, zodat ik het boekje ook kan showen.

Ik kan nog wel wat foto's laten zien van canvasjes die ik heb gemaakt. Zonder foto erop welliswaar, maar met gebruik van verf en stempels en wat oud papier. Zelf vind ik ze leuk geworden, ze hangen nu bij mij in de hal.

Ook heb ik vandaag foto's gemaakt van de gave schoentjes, die Jasmijn, mijn buurmeisje aan had (maatje 20, klein he?!)
Misschien ook leuk om een keertje een layout van te maken. Ik vond ze zo schattig.

Nou misschien tot morgen en anders zeker tot donderdag!

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Hoera, mijn internet doet het weer. Heb je lekker geshopt vandaag? De canvasjes had ik al gezien, maar wil nog wel even zeggen dat ik ze super vind.
En wat een wijze schoentjes zeg! Inderdaad om een leuk lay-out mee te maken. Nou mijn transparante boekje wil niet echt vlotten, maar misschien kan ik morgen al wel wat laten zien.
Groetjes José

José zei

Hoi Martine,
Ik vergat nog te vragen of je morgen de nieuwe Cards Only mee neemt? Of heb je de nieuwe nog niet ontvangen? Zie je morgen....
José