woensdag 26 november 2008

Digitale layout


Nog niet zo lang geleden heb ik mijzelf Photoshop Elements 6 kado gedaan. Maar heel erg handig ben ik er niet mee. Nu heb ik mijn eerste digitale layout gemaakt. Hiervoor heb ik een template van Jessica Sprangue gebruikt. Samen met haar video-tutorial is het aardig gelukt. Ik vond het echt hardstikke leuk om te doen. En denk erover om de cursus 'Up & Running with Photoshop' te gaan doen, zodat ik straks ook wat beter weet hoe Photoshop nou eigenlijk werkt. Het enige waar ik nog een beetje over in zit, is dat die cursus in het Engels is. (niet bepaald mijn sterkste kant!).

Nog even wat anders: aanstaande zaterdag ga ik een workshop doen bij Dolls & Decorations in Almere. Deze workshop wordt gegeven door Ingrid, zij maakt altijd prachtige layouts, kaarten en miniboekjes. Zaterdag gaan we een miniboekje maken. Je kan je voorstellen dat ik er onwijs veel zin in heb. Het resultaat zal ik zo snel mogelijk hier showen.

Het is nu de hoogste tijd om mijn bedje op te gaan zoeken, zodat ik morgen fris en fruitig op mijn werk kan verschijnen. Welterusten en tot de volgende keer.


2 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een gave layout, Martine. Goed gedaan hoor. En die Up & Running with Photoshop cursus is echt een aanrader. Je leert zoveel dingen over Photoshop. Ik heb me inmiddels opgegeven voor de 3e cursus. Momenteel krijg je 20% korting op al Jessica's cursussen. De uitleg is heel duidelijk en volgens mij ook goed te doen als Engels niet je sterkste kant is. ;-) Leuk dat je zaterdag mijn workshop komt doen. Tot dan!!

José zei

Hoi Martine,
Je digitale lay-out is super... Echt heel leuk. Ik kan wel bij jou in de leer gaan. We moeten trouwens ook gauw een keer een afspraak maken om ons "harten-boekje" een keer af te maken. Nou veel plezier zaterdag tijdens de workshop. Ben wel benieuwd naar het eindresultaat, maar die zal best wel heel leuk zijn, zeker als ik zie wat Ingrid altijd maakt.
Groetjes José