woensdag 18 mei 2011

Succes en labeldoos.

Deze week is de dochter van José, Monica begonnen met haar examens. Om haar succes te wensen heb ik onderstaand kaartje voor haar gemaakt. Ik hoop dat TNT goed z'n werk heeft gedaan en het kaartje op tijd is bezorgd! Deze bloemetjes had ik in New York gekocht en nog niet eerder gebruikt. Ik vind dat ze vrolijke stipjes hebben.

Enige tijd geleden ben ik samen met José begonnen met het maken van een labeldoos (gemaakt van een theedoosje van de Xenos). Alleen had ik hem nog steeds niet afgemaakt. Maar deze week vond ik het toch tijd worden om ook dit projectje eens af te maken. Het was niet zo heel veel werk meer, het hartje en de bloemetjes moesten er nog op. En zie hier: hij is af!! Het idee kwam van het blog van Frences. Het stond daar al een hele tijd geleden op, maar ik kon het maar niet uit mijn hoofd zetten. Dus je weet hoe dat gaat; dan ga je zelf ook aan de slag. Frences, bedankt voor de inspiratie!!

Vandaag ben ik begonnen met het maken van leuke keycords, maar die zijn nog niet af, dus ik kan ze nog niet laten zien. Ik weet nog niet wanneer ik tijd heb om ze af te maken. Morgen ga ik gezellig een dagje werken (met José!) en wij hebben een druk, maar gezellig weekend voor de boeg, dus waarschijnlijk wordt het ergens volgende week.
Tot dan!


Liefs, Martine

4 opmerkingen:

Dicky zei

Hoi Martine
Je kaartje voor Monica is ook erg leuk en je labeldoos vind ik ook leuk geworden. Weet José ook hoe je die bloemen maakt die bovenop zitten want die vind ik echt super. Groetjes Dicky

José zei

Hoi Martine,
Nou, TNT had zijn werk goed gedaan hoor. Gisteren lag jullie kaart in de brievenbus en Monica was er heel blij mee. Namens Monica dan ook hartelijk bedankt. Hij is echt heel mooi..... Hij staat op haar kamer bij alle andere kaartjes die ze heeft gehad.
Ben benieuwd wat voor een leuke keykoords je nu aan het maken bent.
Nou, ik zie je morgen. GEZELLIG!!!
Groetjes José

Miranda zei

Wat een leuk kaartje met de vrolijke bloemetjes. De labeldoos vind ik ook erg mooi geworden.

Fijne dag,
Miranda

Esther zei

Hoi Martine , wat leuk dat je een berichtje bij mij achter gelaten hebt, bedankt, jou kaarten zijn prachtig, fijn weekend groetjes Esther.