woensdag 4 mei 2011

Eenvoudig kaartje.

Vorige week was mijn tante jarig. Voor haar heb ik dit eenvoudige kaartje gemaakt. Het is naar een voorbeeld van José, die had voor Ron z'n verjaardag een soortgelijk kaartje gemaakt. En dat vond ik zo'n leuk kaartje, dat ik er een vrouwelijke variant op heb gemaakt. Ik hoop dat mijn tante hem ook leuk vond.
Afgelopen weekend ben ik met mijn familie een weekendje weg geweest, naar Schoorl. We zaten in een heel leuk huisje en hebben genoten. Het weer was heerlijk, het eten was heerlijk en het was erg gezellig! We zaten vlak bij de duinbranden, maar we hebben er geen last van gehad, alleen kwamen er wel heel veel brandweerwagens voorbij. En we konden de dikke rookpluimen zien.

Deze week hebben de kinderen vakantie, dus dan komt er niet zoveel van knutselen, maar volgende week heb ik waarschijnlijk weer meer tijd.

Tot dan!!Liefs, Martine

7 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Je "vrouwlijke" kaartje ziet er zeker leuk uit. Ga ik onthouden....
En het huisje in Schoorl ziet er ook goed uit. Kan me voorstellen dat jullie het naar het zin hebben gehad.
Zie je morgen...
Groetjes José

Theetante San zei

Hoi Martine!
Wat een leuk kaartje! Jij kan dat zo mooi! En Schoorl is heerlijk he? Wij zijn er ook eens een keer geweest. Heel lang geleden ...
Fijne vakantie met de kids!

Groetjes San

Dicky zei

Hoi Martine,
Wat heb je weer een leuk kaartje gemaakt. Ik ga hem zeker een keertje maken maar dan weer een tintje anders zo krijg je steeds weer een ander kaartje.

Groetjes Dicky

Brenda zei

Wat een super leuke kaart zeg!!
Leuke stempels is dit!!
Leuke foto's van jullie weekend weg! Ziet er goed uit! Schoorl is zó leuk!! Lieve groetjes brenda

Leonie zei

Ha Martine,

Je tante vond hem zeker leuk hoor ;) En ik ook! Ga hem ook onthouden!

Miranda zei

Wat leuk dat jullie ook in Schoorl waren. Inderdaad erg jammer van de duinbranden, want het is een prachtig gebied. Jullie hadden ook een mooi huisje.

Fijn weekend,
Miranda

Marieke Reintjes zei

Wat een leuk huisje hadden jullie zeg,...ik kom hier via via op je blog, leuk hoor!!! Wat een goed doel ondersteunt jouw broer met de fietstocht,..ik ga snel volger worden, want je zal er wellicht meer over schrijven??
Groetjes Marieke