zondag 29 mei 2011

Jarig en keycord!

Hiep hiep hoera, afgelopen woensdag was ik jarig! En ik ben enorm verwend. Van mijn kinderen kreeg ik een fantastisch kaartenrek (komt niet zo mooi uit op de foto, maar het is echt TOF). Het krijgt een mooi plaatje in mijn zolderkamer. Van Ron heb ik een heerlijk luchtje gekregen. Verder heb ik geld gekregen om een mooie nieuwe braadpan te kopen en een heleboel kadobonnen (altijd fijn!) en ook nog heel veel prachtige bloemen.

Vrijdag zijn mijn vriendinnen op bezoek geweest. Van hen kreeg ik een fantastisch leuk tasje, met daaraan een zelfgemaakt hart (SUPER!!) en een prachtig label. In het tasje zaten een heel leuk boekje met cupcake-ideetjes, een minicupcakebakplaat (grappig woord) en van die schattige minicupcake papiertjes, roze pareltjes en een tube roze icing. Echt hartstikke leuk! Dames bedankt!!Afgelopen vrijdag was ook de laatste avond van de avond-vierdaagse. Mijn eigen kinderen lopen al een paar jaar niet meer mee, maar Fleur, de dochter van José nog wel. Ik ga altijd even kijken en wat leuks of iets lekkers brengen. Dit jaar heb ik voor Fleur een keycord gemaakt in de kleurtjes van LIEF!. Daaraan had ik een klein kadootje gehangen, een lippenglosje van LIEF! Ik hoop dat Fleur het leuk vindt.

Vandaag heb ik nog lekker op zolder gezeten. Ik ben bezig geweest met een kadootje voor Angela. Het is nog niet klaar, dus ik kan het nog niet laten zien, maar het wordt leuk
Liefs, Martine

6 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Je verjaardagskadootjes had ik natuurlijk al gezien. Je ben echt leuk verwent. Heerlijk.
En je key-koord viel goed in de smaak. Fleur vindt hem helemaal te gek. Ze zei gelijk: "Deze is van mij hoor mam!" Namens Fleur nogmaals bedankt.
Groetjes José
PS. Heerlijk hoor, dat ik weer berichtjes kan achterlaten.

brigitte zei

nog van Harte.
Je bent heerlijk verwend.
En je keykoord is ook super geslaagd.

De 18 de is inderdaad in het centrum.
En Renesse lijt ver maar we hebben daar een caravan staan.

Groetjes Brigitte

Miranda zei

Nog van harte gefeliciteerd! Wat een leuke kadootjes heb je allemaal gekregen; heerlijk zo'n verwendagje. Je key-koord voor Fleur vind ik ook erg mooi (en mijn dochter vind hem nog veel mooier ;))

Fijne dag,
Miranda

Eefies day zei

Nog van harte Martine, José had er al een post over geplaatst, maar je cadeautjes hadden we nog niet gezien natuurlijk.Je bent heerlijk verwend, hoort ook zo als je jarig bent.
Mooi het key- koord, jullie bedenken toch maar leuke dingen met en voor elkaar.

Groetjes,Eefie

Dicky zei

Hoi Martine,
Nog gefeliciteerd, je bent inderdaad lekker verwend. De kadeautjes in de tas zijn ook erg leuk. Je hebt ook weer een mooi key-koord gemaakt. Nog bedankt voor je tip op José d'r blog, kan nu eindelijk weer berichtjes achterlaten. Groetjes Dicky

Judith zei

Hallo Martine,
Een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
Gezellige cadeautjes heb je gekregen. Leuk om zo verwend te worden (-:
groetjes, Judith