woensdag 16 maart 2011

Snel berichtje

Even een snel berichtje met foto's van mijn kaartjes. Het eerste kaartje is voor mijn oma. Zij wordt aanstaande zondag 95 jaar! Wij gaan dan gezellig met de hele familie brunchen. Ik hoop dat wij dan een foto met 4 generaties kunnen maken, nl. mijn oma, mijn moeder, ikzelf en Lisa. Toch wel heel bijzonder!

Het volgende kaartje is voor een collega, die aanstaande zaterdag jarig is. Margreet, als je dit misschien leest: Van harte gefeliciteerd!

(Ik zie dat de foto lekker scheef is, maar heb geen tijd meer om een andere te maken, sorry!)
Morgen ga ik weer gezellig een dagje werken met José en vrijdag gaan wij met nog een vriendin naar de beurs in Den Bosch. Ik ben zeer benieuwd hoe het daar is. Jullie horen van mij! Komende dagen zijn lekker druk, dus ik zal niet zoveel aan freubelen toekomen. Misschien na het weekend weer! Tot dan!Liefs, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat heb je weer super leuke kaartjes gemaakt. Die van Margreet had ik natuurlijk al gezien, maar die van je oma nog niet. Maar wat is die leuk geworden zeg...... Ga ik zeker een keer liften....
Voor zondag wens ik jullie alvast heel veel plezier.
Ene...vrijdag....daar heb ik ook wel zin in.
Groetjes José

MadebySan zei

Leuke kaartjes zeg! Ik vind het altijd leuk om zelf gemaakte kaarten te krijgen.
Ik zal vrijdag (na Gooische vrouwen ;) op je blog kijken hoe je het vond in Den Bosch! Ik heb er ook erg veel zin in.

Groetjes San

Leonie zei

Zo Martine, jij durft! Vast het kaartje voor oma erop zetten terwijl ze hem nog niet heeft gekregen.. Ze volgt je blog hoor ;) hihi!

Tot zondag!

Groetjes Leonie