woensdag 30 maart 2011

Een tijdje geleden heb ik deze lijst met kippengaas gemaakt. Met leuke knijpers kan ik er kaartjes ed. op hangen. Het staat heel gezellig op mijn sidetable. Het kleine kaartje wat erop zit is voor de dochter van een vriendin. Zij is morgen jarig. Op de beurs in Den Bosch kocht ik een setje om een sleutel/tashanger te haken. Dit is hem geworden. Het is een hele leuke bloem om te maken. Ik heb hem ook in grijstinten gehaakt en op een wit memobord vastgemaakt. De foto hiervan zal ik de volgende keer laten zien.
Afgelopen zaterdag zijn bij mij thuis een paar nichtjes met hun dochters geweest. Zij wilden graag labels stempelen. Ze hebben zich uitgeleefd. Hieronder een aantal van de labels die zij hebben gemaakt. Allemaal zeer verschillend!


Deze eenvoudige labeltjes heb ik gemaakt. Die met dank je wel is voor mijn tante, zij kocht voor mij een oud scrablespel op de rommelmarkt. Ik had haar gevraagd of ze daarvoor wilde kijken, want ik heb iets met lettertjes, dus die komen wel een keertje van pas. Het andere label is voor een jarige vriendin.


Van mijn nichtjes, die hier zaterdag waren, kreeg ik een bijdrage in de onkosten (???) die ik had gemaakt. Tja en als ik dan even op internet ga surfen, kom ik weer allerlei leuke hebbedingetjes tegen. Dus de centjes zijn weer op, maar ik heb wel leuke aankopen gedaan bij Vanmarieke.nl.

Zij verkoopt stofjes, fournituren en andere leuke dingetjes. Ik kocht bij haar hele leuke tapejes, schattige knoopjes en een hele gave mal om zelf kleine envelopjes mee te maken. Ik heb inmiddels al een Flow gesloopt (daar zitten van die mooie stevige pagina's in) en heb daar al een paar hele grappige envelopjes mee gemaakt.


Zo, weer genoeg gekletst voor vandaag. Ik ga heerlijk slapen, morgen nog een dagje werken en dan mijn koffer pakken. Want......ik ga een paar dagen naar New York. En je wilt niet weten hoeveel zin ik daar in heb. Tot gauw!
Liefs, Martineps. ik zie dat mijn foto's niet allemaal even duidelijk zijn. Sorry daarvoor. Volgens mij kan je ze wel aanklikken, zodat je ze groter kan bekijken.

3 opmerkingen:

MadebySan zei

Dat ziet erg gezellig uit. En wat een mooie creaties zijn het geworden!
Heel veel plezier in New York!

Groetjes San

José zei

Hoi Martine,
Wat heb je weer leuke dingen om te laten zien. En je malletje voor de envelopjes is helemaal leuk.
Hé, heel veel plezier in New York en niet te veel in de scrapwinkels kijken hoor. Je moet ook genieten van al het andere in New York.
Veel plezier.....
Groetjes José

Eefies day zei

Wat leuk je lijst met kippengaas een leuke manier om een goed memobord te maken...
Het haken is ook erg leuk.
Ik ga je volgen, lekker knutseldingen bij je bekijken!!

Groetjes, Eefie