dinsdag 9 september 2008

Hallo daar

Hallo allemaal. Ja ik ben er weer. Het is een hele tijd geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt (schaam, schaam). Maar ja, ik had dan ook nog niets gescrapt, dus ook niets om te laten zien.


Afgelopen weekend heb ik eindelijk weer eens lekker zitten scrappen. Ik heb één layout gemaakt en een heel klein boekje (gemaakt van een label).


De foto's zijn niet super. Ik vind het nog steeds moeilijk om een mooie foto van een layout te maken. Ik had ook nog een foto gemaakt van de vlinders op de layout, maar die krijg ik niet gedraaid en op z'n zijkant ziet het er ook zo gek uit. Zelf vind ik die vlinders wel een leuk detail van de layout.

Vorige week waren mijn vader en moeder 40 jaar getrouwd!! Aanstaande zaterdag gaan we dit vieren met familie en vrienden van mijn ouders. Natuurlijk verwachten zij een gescrapt kadootje van mij. Ik ben bezig met een layout, die op canvas komt. Ik kan nog geen foto's laten zien, maar volgende week zal ik hem showen.

Ik wens iedereen veel scrapplezier en tot het volgende bericht.

Groetjes Martine (ik moet ook maar eens gaan werken aan zo'n mooie handtekening)

2 opmerkingen:

Ingrid zei

Mooie layout, Martine. Dat papier van MM blijft mooi he?

José zei

Hoi Martine,
Wat zijn ze weer leuk geworden. Echt heel mooi. Ik kan alleen de foto niet goed bekijken, want ik kan de foto niet aanklikken. Maar volgens mij is het de foto van jullie vakantie, waar jullie allemaal op staan, toch......
Je mini boekje is ook heel erg leuk geworden. Als ik het allemaal zie, krijg ik ook wel weer zin om wat te maken. Nu alleen de tijd nog.
Groetjes José