zondag 14 september 2008

Hoi!

In mijn vorige bericht heb ik een hele slechte foto laten zien van een layout die ik heb gemaakt.

Hierbij een betere foto:

Het is jammer dat je de foto's niet meer aan kunt klikken om groter te bekijken, maar ik weet niet hoe en of ik dat kan veranderen.

Nu kan ik jullie ook het canvas, wat ik voor mijn ouders heb gemaakt, laten zien. Ik heb het gisteren aan ze gegeven, ze vierden hun 40 jarig huwelijksfeest. Ze waren er erg blij mee.

Vanavond heb ik nog een leuke kaart gemaakt, maar daar heb ik nog geen foto van, dus kan ik hem nog niet showen. Het zal pas woensdag worden voor ik hem plaats, want dan weet ik zeker dat degene voor wie hij bestemd is hem heeft ontvangen.

Het was errug laat gisteravond, dus vanavond ga ik vroeg onder de wol (dekbed)!Welterusten!!

Groetjes Martine

1 opmerking:

José zei

Hoi Martine,
Is het gezellig geweest, zaterdag, op het feest van je ouders. De canvas doek ziet er wel erg leuk uit. Hij is echt mooi geworden. Vonden je ouders het ook mooi? En van Lisa ook? Ben erg benieuwd wat voor een kaart je hebt gemaakt. Ben ook wel benieuwd voor wie die kaart bestemd is...... (hahahaha)
Trouwens, ik weet wel waarom je de foto's die je op je blog plaatst niet meer kan openen om groter te bekijken. Dit komt omdat wij ze "verslepen" naar een andere plek in de tekst. Als je dit niet doet, kan je ze wel gewoon openen.
Nou, ik zie je woensdagmorgen.
Groetjes José