vrijdag 1 augustus 2008

Nog 1 nachtje slapen!

Nog een nachtje slapen en dan gaan we op vakantie! Jippie jee!! Ik heb er onwijs veel zin in. 3 weken zon, zee en strand. De camera staat al klaar om leuke plaatjes te schieten!

Een tijdje geleden heb ik een klein boekje over mijzelf gemaakt. Het is een heel eenvoudig boekje geworden. Kijk zelf maar:
Onlangs heb ik ook een reisdagboek voor de komende vakantie gemaakt. Ik vind het gebruikte papier echt te gek, zulke mooie kleurtjes.
En dan heb ik ook nog twee kleine kaartjes gemaakt.

Zo dat was het weer zo'n beetje. Ik heb nu al zin om na de vakantie weer volop te gaan scrappen. Hopelijk kan ik tijdens mijn vakantie alvast wat foto's laten zien, maar ik weet nog niet of we internet hebben op de camping.

groetjes Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat een super leuke kaartjes heb je weer gemaakt. En wat een mooie bloem op dat ene kaartje. Echt super.....
Hopelijk kan je dit bericht al tijdens je vakantie lezen.
Ben benieuwd of je tijdens je vakantie al wat kan laten zien.
See you

José zei

Hoi Martine,
Lekkere vakantie gehad? (volgens mij duurt het nog wel een paar dagen voor je thuis bent, maar goed....)
Je hebt op de camping geen internet denk ik, want ik kijk bijna iedere dag even op je blog, maar niks nieuws te lezen...... Jammer (toch), je had je er zo op verheugd om tijdens je vakantie "nieuws" te melden...... Ik ben wel heel benieuwd hoe je je reisdagboekje hebt gebruikt.
Trouwens, de nieuwe "Scrapbook Magazine" is uit, en ik kan je zeggen, er staan leuke dingen in. Ik zal blij zijn als ik na de verhuizing weer eens wat kan scrappen......
Nou nog een fijne vakantie verder en succes met wassen, ruimen etc.
Groetjes José