zondag 14 oktober 2012

Lang geleden!!

Jullie denken vast dat ik van de aardbodem ben verdwenen, maar dat is gelukkig niet zo. Het is wel heeeeeeeel lang geleden dat ik een bericht op mijn blog heb geplaatst. Ik merk dat ik in de zomermaanden minder met bloggen bezig ben dan in de winter, maar ik mis het wel enorm. Het is zo leuk om al jullie berichten te lezen. En jullie reacties op mijn berichten vind ik ook altijd erg gezellig. Dus ik ga mijn best doen om vanaf nu weer eens wat vaker te bloggen.

Dat ik geen berichten heb geplaatst wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Mijn kussen en kleed uit het vorige bericht zijn beide af. En tijdens de zomervakantie heb ik heel veel uiltjes gehaakt. 

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Maar omdat ik nog wel eens wil veranderen, had ik niet zoveel zin om daar veel geld aan uit te geven. Nu zag ik laatst bij de Hema leuke, stoere grijze lampen, geheel naar mijn zin en niet te duur. Ron heeft van sloophout een soort plank gemaakt, waar de lampen aan hangen, en waardoor de snoertjes netjes zijn weggewerkt. Resultaat: een stoere, unieke lamp boven de tafel. Ik ben er erg tevreden mee!
 Voor Label '69 heb ik van sloophout leuke borden gemaakt. Samen met de dames van Taart & Bloem zijn José en ik bezig met het organiseren van een leuk event: Living & Loving. Op 11 november zal dit plaatsvinden op het terrein en in de winkel van Taart & Bloem in De Meern. Meer informatie hierover volgt later.

Ook zijn José en ik druk bezig met haken, punniken, zagen, verven, knippen, naaien en plakken. Kortom, we zijn allemaal leuke nieuwe spullen aan het maken om mee te nemen naar Living & Loving. 

Vandaag ik het echt creatief weer (al die regen!!). Dus ik ga maar een gauw aan de gang! Ik wens jullie allen een hele gezellige zondag en tot snel.
Liefs, Martine

9 opmerkingen:

Loraine Living zei

Welkom terug... Dat ziet er gezellig uit, mooie lampen en leuk gemaakt!
Ook aan het voorbereiden voor 11 november... Ik heb er zin in ;))
Fijne dag en een lieve groet Diana

Eefies day zei

Leuk dat je er weer bent, soms ben je druk en gaan andere dingen voor hoor.
Je lamp is heel leuk en lekker stoer.
Succes met de voorbereidingen!!!

♥Eefie

Brenda zei

Geweldige lampen, Martine!!
Staat super leuk dat ze aan een stuk sloophout hangen!! Ik ga weer eens even op jullie andere blog snuffelen!! Fijne zondag nog!
Lieve groetjes Brenda

brigitte zei

Fijn dat je er weer bent.
De lamp is super.
Handig zo een handige man.
Fijne week.
Groetjes Brigitte

José zei

Hoi Martine,
Je lampen had ik nog niet gezien. Gaaf hoor!
Ene, in het event: Living & Loving heb ik heel veel zin in....
Groetjes en gezellige herstvakantie,
José

Judith zei

Gezellig om weer iets van je te zien en lezen! Bijna dacht ik, dat ik naar jullie event kon komen, maar ik ga een dagje eerder met mijn schoonmoeder in Utrecht winkelen. Het was natuurlijk maar een klein kwartiertje rijden geweest, jammer.
Veel plezier en succes met de voorbereidingen. Ik ben natuurlijk super benieuwd naar de nieuwe spulletjes.
Jullie eethoek ziet er trouwens fantastisch uit! Leuke lampen en een gaaf bord.
Veel groetjes van Judith

Claudia zei

Bloggen blijft trekken!

Anoniem zei

Ha Martine

Leuk om ook bij jou weer een bericht te lezen.
Wat een super idee hebben Ron en jij bedacht,voor boven jullie eet tafel. Leuk!

Groetjes Syl

Miranda zei

Gezellig om weer wat van je te lezen! Ben benieuwd naar alle moois waar jullie druk mee zijn...

Fijne avond. Groeten, Miranda