zondag 21 oktober 2012

Herfstvakantie.

De afgelopen week had mijn dochter herfstvakantie. Al heel lang wilde zij een dagje naar Antwerpen. Dus dinsdag zijn wij gezellig samen een dagje naar deze leuke stad geweest. We hebben daar heerlijk geshopt. Lisa heeft een stapel nieuwe kleding ingeslagen en ook ik ben best aardig geslaagd. Als ik ergens aan het winkelen ben, kan ik altijd heel slecht langs een boekwinkel lopen, ik moet altijd even binnenkijken, zo ook in Antwerpen. En het lukt ook bijna nooit om met lege handen weer naar buiten te komen, ook deze keer niet. Ik kocht dit hele leuke haakboek. Er staan heel veel leuke en duidelijke patronen in.

 Voor vrijdag had ik een uitnodiging voor een boekpresentatie. Zo leuk!! Jorine Tieleman van MA-AK heeft een  nieuw boek uitgebracht: Ma-ak Moois. Echt een heel leuk boek. Met hele leuke, vrolijke patronen. Ik vind vooral de beursjes erg leuk. Die wil ik ook nog wel eens maken! (Ik heb ze toegevoegd aan mijn 'to-make-lijst'.)


Jorine had aan alle dames die ze heeft uitgenodigd, gevraagd een lapje van 20 x 20 cm te haken en mee te brengen naar de boek-presentatie. Van alle lapjes samen gaat zij een kleed maken. Dit lapje was mijn bijdrage. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Het zal een lekker bont kleed worden!!

Liefs, Martine

3 opmerkingen:

Yolanda zei

Hallo Martine,
Wat een leuke spullen heb je gemaakt, ik ga zeker iets bij je bestellen. Ik kreeg de adressen van je blog en webwinkel vandaag van je moeder.
Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Yolanda en ik werk in de zorg, oa. bij je oma.
Ik knutsel ook erg graag, quilten, borduren haken en breien. Ik praat daar regelmatig over met je tantes en vandaag met je ouders.
Ik ga je blog volgen en eens op m´n gemak iets uitzoeken in je winkeltje.
Groetjes Yolanda

José zei

Hoi Martine,
Heerlijk hé, zo'n qualatie-time dag met Lisa. En Antwerpen is natuurlijk heel erg leuk.
Je nieuwe boek wil ik wel even een keer doorbladeren. Ben erg benieuwd.
Als laatste: wat had je een leuke granny voor Jorine gemaakt. Heel leuk zo met die bloem in het midden.
Groetjes en gezellige dag vandaag,
José
PS. Gezellig donderdag weer samenwerken!!!!!

Anoniem zei

Ha Martine

Wat zullen jullie genoten hebben in het gezellige Antwerpen.
Benieuwd wat je uit het boek gaat haken.

Groetjes Syl