woensdag 25 april 2012

Hij is af!!! en een vraagje.

Eindelijk is mijn gehaakte kussen af. En ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het eerste "grote" haakproject wat ik heb gemaakt. Voordat ik hieraan begon haakte ik alleen maar bloemetjes en vlindertjes. Ook leuk, maar dit geeft toch wel heel veel voldoening. En weet je wat zo leuk is? Ik ga er nog eentje haken. Mijn schoonzusje Patricia is er zo weg van, dat ze mij gevraagd heeft of ik er voor haar ook eentje wil haken. Dus gisteren ben ik nieuwe bolletjes wol gaan halen en binnenkort ga ik er weer mee aan de slag. Zo gaaf als iemand het mooi vindt wat je hebt gemaakt!

Patroon van Attic 24
Inmiddels ben ik ook begonnen aan mijn eerste granny-deken. In mijn vorige berichtje liet ik jullie de bolletjes wol al zien, die ik hiervoor had gekocht. Toen twijfelde ik nog of ik er ook groen bij zou halen. Zoals jullie kunnen zien heb ik dat toch gedaan. Zelf vind ik het een vrolijk dekentje worden. Het is zo verschrikkelijk verslavend om steeds maar weer zo'n leuk vierkantje te haken en zo je deken te zien "groeien". Inmiddels ligt er al weer een stapeltje granny's klaar om er aan vast te haken.


Patroon van Attic 24

Vanavond ga ik samen met José iets heel anders doen. Wij gaan namelijk een workshop "mixed media" volgen. Ik ben zo ontzettend benieuwd wat we precies gaan maken. Als het enigzins toonbaar is wat ik gemaakt heb, zal ik het volgende keer laten zien.

Tot slot heb ik nog een vraagje aan jullie: over een paar weekjes gaan wij een lang weekend naar Berlijn en nu wilde ik jullie vragen of jullie nog leuke tips hebben. Bijvoorbeeld leuke winkeltjes, plekjes die je zeker gezien moet hebben ed. Ik ben benieuwd!!

Ik wens jullie een hele fijne avond.

Lieve groetjes, Martine

7 opmerkingen:

Sezoentje-Sonja zei

Helaas geen tips voor Berlijn maar wél een grote wauw voor je haakwerk want je kussen is supermooi!
En ik zie overal granny's voorbij komen en zeg steeds tegen mezelf :niet aan beginnen....nog niet :))))
Veel plezier vanavond, ik ben benieuwd naar jullie mixed media projectje,
liefs, Sonja

Home and Lifestyle zei

In Berlijn ben ik nog nooit geweest dus helaas kan ik je niet aan tips helpen!

Maar wat knap dat je dit kussen helemaal zelf hebt gemaakt! Ik ben daar helemaal niet handig in en heb er ook het geduld niet voor! Prachtig hoor!

Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

~~Loraine Living~~ zei

Leuk Martine, een geduldig werkje lijkt me, knap hoor!
Berlijn...ben ik nooit geweest helaas. Ik ben benieuwd wat jullie hebben gemaakt, groetjes Diana

José zei

Hoi Martine,
Je kussen en granny-deken zijn super leuk en ik snap wat je bedoelt met "er verslaafd aan zijn"! Zo leuk om te doen.
Hé, en super bedankt voor de gezellige en creatieve avond bij de Mixed media workshop. Ik vond het super leuk..... Thanx!
Gaan we gauw met de meiden doen.
Groetjes en slaap lekker,
José

Theetante San zei

Hoi Martine! Wat is je kussen schitterend geworden. Ik kan me helemaal voorstellen dat dit meer voldoening geeft. En zeker als er iemand is die graag ook zo'n kussen wil hebben! Leuk hoor! En je deken ziet er ook mooi uit ... Mooie kleuren!
Berlijn ben ik nog nooit geweest, maar misschien vind je hier wat:
http://www.mooistestedentrips.nl/berlijn/stedentrip-berlijn
Heel veel plezier in Berlijn!

Groetjes San

Eefies day zei

Ha die Martine, vanuit Berlijn lees ik je vraagje, ha, ha, onze dochter woont er en er zijn heel veel mooie plekjes, Op de Alexanderplatz kun je heerlijk winkelen, maar ook kun je de Kurfürsterdam helemaal aflopen een paar kilometer lang.
Je moet zeker naar de Brandenburger Torr, Strasse des 17 juni, Checkpoint Charlie in de Charlottenstrasse...en heel veel meer, als je lid bent bij de ANWB dan kun je een boekje over Berlijn halen...heel veel plezier....
De Friedrichstrasse is leuk, de Hakescher markt en nog veel meer.

Voor vragen mail me maar.

Lieve groet,
♥Eefie

Zilly zei

Van harte proficiat-Martine. aak er een leuke verjaardag van-xxx-Sil.