zondag 1 april 2012

Daar ben ik weer!

Eindelijk, daar ben ik weer. Ik was jullie niet vergeten hoor, maar ik kwam er maar niet aan toe om een bericht te schrijven. Waar ben ik dan zo druk mee geweest? Eigenlijk weet ik dat niet, maar soms komt het er gewoon niet van. Maar ik ga proberen om weer wat vaker te bloggen, want eigenlijk mis ik het ontzettend.
Afgelopen maand hebben José en ik een verkoopavond gehouden van Label '69. Het was een groot succes! We hebben veel spullen verkocht, wat betekent dat we nu weer heel hard aan het werk zijn om nieuwe spullen te maken. Echt hartstikke leuk om te doen allemaal!
Tussen de bedrijven door heb ik geprobeerd om veel te haken aan het kussen, waarvan ik in het vorige bericht het begin liet zien. Het is bijna af. Helaas kwam ik één bolletje wol te kort. Morgen ga ik dat even halen, dus ik hoop dat het kussen komende week helemaal af is.
Gisteren heb ik bij Modilaine aan de Lijnmarkt in Utrecht prachtig garen gekocht. Van deze mooie bollen wil ik een kleed gaan haken, waarvan ik het patroon heb gevonden bij Attic24. Ik twijfel alleen nog of ik ook nog een paar bolletjes groen ga halen, voor de vrolijke noot. Wat vinden jullie?
Liefs, Martine

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Gezellig dat je er weer bent Martine!! Veel succes met het haakwerk, het is weer helemaal hip :)! Ik vind het moeilijk om te zeggen of er groen bij moet, deze combinatie is ook al mooi. Eigenlijk zou ik dan van beiden een proeflapje moeten zien :)!

Lieve groet, Ingrid

Zilly zei

Bloggen moet natuurlijk nooit een verplichting zijn-soms zij het zo. Veel succes met al je nieuwe productie´s-spannend wat voor een moois het gaat worden-alvast een mooie creatieve week toegewenst met hart&ziel door Sil.

Anneke zei

Leuke kleuren, nu al. Maar groen en blauw is ook niet fout natuurlijk, dat zie ik aan je header :)

Theetante San zei

Ook al zo mooi! Die kleuren vind ik echt super mooi!

Judith zei

Zo ziet het er al goed uit, deze kleurencombinatie is chique. Voor het beetje lentegevoel staat groen zeker fris. Succes met het beslissen. Ben heel benieuwd naar je deken. Het garen ziet er dik uit, klopt dat? Met welke haaknaald ga je werken?
Groetjes, Judith

Martine zei

de kleurencombinatie vind ik zo erg leuk hoor!
dat mooie blauw ...echt super!
Ik geloof dat ik er geen groen bij zou doen maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.
Ligt ook haar je het kleed gaat gebruiken.
veel succes ermee en ben benieuwd naar het resultaat.

groetjes Martine

Miranda zei

Gezellig om weer een berichtje van jou te lezen! Leuk dat de verkoop een succes was en nu dus druk met nieuwe voorraad maken. Vind de combinatie die je hier laat zien al erg mooi...

Fijne dag. Groeten, Miranda

José zei

Hoi Martine,
Is je kussen al af? Ben ook benieuwd naar jouw eindresultaat hoor. Wel meenemen hoor, vanavond!
Is wel lekker fris nog, groen erbij. Ik denk dat ik weer met je mee ga doen hoor!
Groetjes,
José