dinsdag 21 februari 2012

Haaksels.

Vorige week woensdagavond ben ik naar Stitch and Bitch Leidsche Rijn geweest, gezellig samen met José. Het was echt hartstikke leuk. Er kwamen een stuk of 10 dames, die allemaal gingen breien of haken. Iedereen had zijn eigen werk meegebracht, dus de één was een truitje aan het breien, de ander bloemen aan het haken. Het was heel leuk om te zien waar iedereen mee bezig was. Zelf had ik mijn bol Zpagetti meegenomen. Een tijdje geleden was ik begonnen om hiermee te haken, maar ik vond het ontzettend zwaar werk (zere arm!) Toch vond ik het zonde om die grote bol in de hoek te laten liggen, dus ben ik er maar weer aan begonnen. Het wordt een klein kussentje, gehaakt in ribbelsteek. Nog steeds zeer zwaar werk, maar het effekt is wel ontzettend tof. Ik heb mijzelf beloofd om iedere dag niet meer dan 2 randen hiervan te haken, dat is beter voor mijn arm. Het zal dus wel even duren voordat het klaar is, maar dat geeft niets!

Eén van de dames was een heel gaaf rond kussen aan het haken. Dat zag ik ook wel zitten, dus heb ik aan haar gevraagd welk patroon zij gebruikt. Inmiddels heb ik het patroon ook gevonden en ben er aan begonnen. Het garen heb ik gekocht bij Ma-ak. Een leuke webwinkel met prachtige garens enz.


Liefs, Martine

4 opmerkingen:

Kom Achterom zei

ooh wat ziet dat er mooi uit!
Ik vind de kleur ook prachtig!
fijne dag
Yolanda

Brenda zei

Ik ben super benieuwd naar het eind resultaat want dit ziet er al super uit!
Lieve groetjes Brenda

bleudelavandou zei

Ik vind het best leuk hoor, laat je ons vlug het resultaat zien, ben benieuwd...

liefs
marieke

José zei

Hoi Martine,
Het was weer super gezellig gisteravond. Heb wel pijn in mijn arm, maar het resultaat mag er zijn. Ben wel een beetje jaloers op je Zpagetti hoor! (hahaha)
Groetjes José