zondag 19 juni 2011

Veel te vertellen!


Afgelopen week ben ik zo druk geweest, dat ik niet aan bloggen ben toegekomen, maar ik heb wel een hoop te vertellen. Zondag, 1e pinksterdag zijn Ron, Lisa en ik naar de voorjaarsfair op Landgoed Olmenhorst in Lisserbroek geweest. Het was ontzettend leuk, heel veel leuke kramen. Heel sfeervol in mooie pagodetenten. Echt de moeite waard. Het weer was ook schitterend, dat hielp natuurlijk ook mee. Gelukkig is het niet dit weekend.


Tijdens deze fair heb ik twee mooie houten spoelen gekocht. Eéntje is voorzien van prachtig wit fluweelband. De klossen liggen nu te pronken op mijn etagere. Die leuke etagere heb ik een tijdje geleden bij de Karwei gekocht. Soms hebben ze daar echt superleuke spulletjes voor in huis.

Ook kocht ik het magazine Jeanne d'Arc Living. Op andere blogs heb ik dat blad al zo vaak voorbij zien komen, maar ik had het nog nooit gekocht. Het is echt een prachtig blad, met heel veel mooie decoratie-ideeën. Aangezien ik een zwak voor mooie tijdschriften heb, ben ik bang dat het niet bij dit ene nummer zal blijven.
Ik ben ook nog een beetje creatief bezig geweest deze week, want Lisa wilde eigenlijk ook wel heel graag zo'n gehaakte sleutelhanger hebben. Lisa heeft voorkeur voor retro-achtige spulletjes en ook de kleurtjes, die zij uitzocht voor haar sleutelhanger is een retro-achtige combinatie. Nl. wit, bruin en groen. Zie hier het resultaat:
Voor Monica, de dochter van José, heb ik nog een leuke kaart gemaakt. Want ze is geslaagd voor het VMBO! Maar helaas ben ik vergeten om een foto te maken, dus kan ik hem niet laten zien.


En ik vergeet ook nog te vertellen, dat ik 2e pinksterdag naar De Utrechtse Fabriek ben geweest. Dit is een hele leuke creatieve markt in het Griftpark in Utrecht. Volgens mij wordt deze markt in september weer gehouden en ik ga dan zeker weer kijken.

Zo, genoeg gekletst. Ik ga nu eens aan het eten beginnen, want vanavond komt mijn schoonfamilie eten en dan vind ik het niet gezellig om nog heel lang in de keuken te moeten staan.


Gezellig weekend verder!
Liefs, Martine


5 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Jammer dat de fair hier ver vandaan is, want ik hoor er zulke goede geluiden over!

De JDL koop je voortaan iedere maand voorspel ik je hihi...vorig jaar stond ik op het punt om daar mee te stoppen, maar doordat er meer kleur in kwam en de JDL ook nog eens in het Nederlands verscheen was ik weer helemaal om!

Ik wens je een fijne zondag...en succes in de keuken! Lieve groet, Ingrid

José zei

Hoi Martine,
De foto van de fair op Landgoed Olmenhorst ziet er inderdaad gezellig uit. En je klossen die je daar gekocht had zien er super uit. De volgende keer ga ik met je mee hoor.....
Ene, van je kaartje die je voor Moon had gemaakt, wil ik nog wel even een foto voor je maken. Hij was zo super gaaf geworden, dat je hem zeker nog even op je blog moet laten zien.
Groetjes José

Eefies day zei

Wat een leuke post, je hebt echt heel leuke dingen gedaan en gekocht!!
Mooi je oude klossen...
Je sleutelhangers vind ik ook zo leuk, ik wil ze nog steeds maken...maar tijd....
Succes met koken en veel plezier vanavond.

Groetjes,
Eeie

Miranda zei

Wat een gezellige post vol met leuke dingen! De fair ziet er heel leuk uit en je klossen zijn prachtig. Ik kwam afgelopen week ook een post tegen met harten van de Karwei (heb ze inmiddels ook in huis ;)) Leuke sleutelhanger! Eet smakelijk...

Fijne avond,
Miranda

Dicky zei

Hoi Martine,
Je hebt inderdaad een hoop leuke dingen te vertellen. Die klossen zijn echt heel erg leuk. Je sleutelhanger ziet er ook weer erg leuk uit. Wil heb binnenkort ook nog een keer maken maar ben momenteel eerst druk met andere dingen. Groetjes Dicky