dinsdag 7 juni 2011

Het witte luik.

In het vorige bericht vertelde ik dat wij zondagmiddag naar de markt in Gouda gingen. Daar zijn we inderdaad geweest, maar het viel enorm tegen. Op internet stond dat het een creatief-markt was, maar er waren maar 2 kramen met zelfgemaakte spullen (die waren wel leuk overigens) en ik kon maar 1 kraam ontdekken met hobbymaterialen. Helaas!

Gelukkig heb ik ook nog wat leuks te vertellen, want vorige week heb ik wat leuke spulletjes besteld bij Het Witte Luik. Dit is een hele leuke webshop, die enorm leuke spulletjes verkoopt! Echt de moeite waard om eens een kijkje nemen. Het pakje werd vandaag bezorgd en dat was een feestje op zich! Het was prachtig ingepakt en de inhoud was hartstikke leuk. Hele gave zinken labels, leuke hartjes, oude wasknijpers met mooi kant en een leuk bedeltje. Nog een mooi stukje jute en leuke bloemetjes. Leuk, leuk, leuk!!
De labels en de knijpers hebben inmiddels een leuk plekje in de woonkamer. De andere spulletjes gaan naar mijn hobbykamer. Ik weet nog niet precies waar ik ze voor ga gebruiken, maar dat komt nog wel.

Ik wens jullie allen een hele gezellige en creatieve week toe! (het weer is wel naar om lekker creatief aan de gang te gaan.)

Liefs, Martine

8 opmerkingen:

Miranda zei

Alleen de verpakking is al een kadootje op zich en inderdaad verkoopt Marjo prachtige spullen in haar webwinkel.

Fijne avond,
Miranda

Eefies day zei

Wat jammer van de markt, maar verder superleuke spullen die je besteld hebt.
Ik had pas ook die oude wasknijpers besteld en nu staan ze te pronken met mooie kantjes..zo leuk allemaal.

Groetjes,
Eefie

Home and Lifestyle zei

Marjo van Het Witte Luik weet er altijd weer iets moois van te maken...alleen daarom zou je al een bestelling willen doen!

Lieve groet, Ingrid

Dicky zei

Hoi Martine,
Wat heb je een leuke spulletjes gekocht. Ben net even op de site wezen kijken en ze heeft inderdaad een hele hoop leuke dingen. Jammer dat de markt in Gouda zo tegen viel. Groetjes Dicky

José zei

Hoi Martine,
Wat SUPER GAAF....... Helemaal LEUK.....
Groetjes José

Claudia zei

Ook ik ben grote fan van Marjo!

Martine zei

via via kwam ik op je blog terecht naamgenootje!
wat een leuke gezellige dingen maak je!
ben dan ook volger geworden.
(helaas staat mijn eigen blog even op een laag pitje)

groetjes Martine

Elly-My Everyday Things zei

Zo leuk hè, gewoon jezelf even kietelen, zeker als het dan ook nog zo mooi ingepakt is, dan is het helemaal een feestje!
Fijn weekend!
Groetjes Elly