zondag 6 februari 2011

Lapjesmarkt.

Gisterenmorgen ben ik naar de lapjesmarkt geweest. Wat was dat lang geleden zeg! Maar wat leuk om daar weer eens rond te kijken. Ik ben mezelf te buiten gegaan aan ruitjes, stipjes, sterren en bloemen. En aan lintjes, bandjes en knoopjes. Wat is daar veel leuks te koop!! Van de lapjes ga ik in ieder geval vlaggetjes maken voor mijn neefje Kees, die binnenkort al weer 1 jaar wordt. Ik heb bedacht, dat ik veel vlaggetjes ga stikken en dat mijn schoonzusje dan zelf uit kan kiezen welke kleuren en printjes ze in de slinger wil hebben. Van wat dan overblijft maak ik wel weer een andere slinger. Wat ik met al die lintjes en bandjes ga doen, weet ik nog niet precies, maar ik werd zo vrolijk van al die kleurtjes, dat ik ze niet kon laten liggen.

Buiten waait het nog steeds super hard, dus wat mij betreft is het lekker knutselweer! Vanmiddag even eruit voor de ski-les, maar verder kun je mij op zolder vinden vandaag. Ik wens iedereen een gezellige zondag en tot de volgende keer maar weer.
Liefs, Martine

1 opmerking:

José zei

Hé Martine,
Wat ben je leuk geslaagd. Als ik dat allemaal zo zie, heb ik ook wel zin om aan een slinger te beginnen. En je lintjes ook helemaal leuk. Zeker die met die stipjes erop.
Nou, nog veel plezier vanmiddag op je knutselkamer en ben benieuwd wat je hebt zitten freubelen.
Groetjes José
PS. Het wordt ook wel weer een keer tijd op een sketch voor een lay-out uit te zoeken!!!