zondag 9 januari 2011

Mag het nog???

O wat ben ik laat. Maar ik denk dat het nog wel mag. Ik wil iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2011 toewensen!!

Het jaar begon hier niet zo geweldig, eerst was Lisa ziek en toen was ik zelf aan de beurt. Vanaf woensdag ben ik al ziek en ik ben er behoorlijk klaar mee. Niets voor mij om de hele dag maar een beetje in bed te liggen en op de bank te hangen. Vanmiddag had ik eigenlijk ski-les, maar helaas, ook dat ging niet door. Ik hoop dat ik mij morgen weer goed genoeg voel om aan het werk te gaan. Maar genoeg gezeurd nu.

Voor de kerst al (sorry dat ik hem niet eerder heb laten zien) heb ik een heel leuk memobord gemaakt. De ondergrond is van grijs linnen, de lintjes turqoois-wit geruit en de bloemetjes zijn zelfgehaakt. Ik vind dat zo leuk om te doen, die bloemetjes haken, ik kan er geen genoeg van krijgen.


Straks ga ik nog even aan de freubel, want mijn vriendin Aagje, heeft gevraagd of ik een aantal kaarten wil maken voor een actie van de kerk. En dat wil ik natuurlijk wel. Leuk hoor!! Vrijdag viert ze haar verjaardag en dan wil ik de kaartjes eigenlijk wel klaar hebben, zodat ik ze mee kan nemen. Tot slot wil ik iedereen een gezellige week toewensen. Tot de volgende keer! Wat staat het raar, die tekst hieronder. Ik krijg het niet veranderd. Straks maar even aan Jasper vragen.Nog gekker, nu staat het ineens wel goed, ik begrijp er helemaal niets meer van.Liefs, Martine

1 opmerking:

José zei

Hoi Martine,
Vervelend dat je nog steeds niet lekker voelt. Ik zou maar eens goed uitzieken.
Wat is je memobord leuk geworden. Ik geloof dat ik er ook één voor Monica moet maken, maar dan moet ik eerst naar de Ikea voor de stof. Trouwens ook leuke kaartjes op je memobord!!!!!
Nou, beterschap en misschien tot donderdag.
Groetjes José