zondag 27 februari 2011

Award!!


Gisteren zijn wij thuisgekomen van een heerlijke wintersportvakantie! En wat zag ik tot mijn grote verbazing op mijn blog? Ik heb een award ontvangen!! Ik heb deze award ontvangen van San. Echt hartstikke leuk, dat had ik nooit verwacht. Ik kijk heel regelmatig op het blog van San. Zij schrijft heel erg leuk over haar nichtje, waar ze iedere week een dagje op past. Ook maakt zij hele leuke dingen, zoals een gehaakte hoes voor een theepot en een hele mooie omslag voor een boek.

Nu mag ik deze award doorgeven aan een aantal andere bloggers.

Als eerste geef ik hem aan José. Zij is mijn gezellige vriendin en collega. Op donderdag werken wij altijd samen en brengen dan altijd onze nieuwste creaties mee naar het werk. Ook spreken wij regelmatig een avondje af om samen te gaan scrappen.

Als tweede geef ik de award door aan Maud. Zij maakt ook de mooiste dingen. Leuke gehaakte bloemetjes. Ik kijk graag op haar blog voor inspiratie.

Als derde geef hem door aan Huis van Mijn. Een heel leuk blog van een creatieve dame. Ook hier kijk ik graag om inspiratie op te doen. Ik vind het ook erg leuk, dat zij bijvoorbeeld ook met groen (bloemen en bolletjes) werkt. Zij maakt gezellige dingetjes voor in huis.

Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu dus leest) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo bekend zijn met deze award in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgens hebben ze niet nodig.

Liefs, Martine

2 opmerkingen:

Huis van "Mijn" zei

Ha Martine,

Bedankt voor je award, erg leuk. Ben er gelijk even voor gaan zitten en heb ze door gegeven.

Een fijne week,

Groetjes Willianne

José zei

Hoi Martine,
Dank je wel voor je Award. Super leuk. Ik moet er alleen even goed over nadenken aan wie ik deze ga doorgeven. Ene....donderdags is inderdaad altijd een gezellige dag om te werken.....
Groetjes José