dinsdag 2 maart 2010

Cold Toes & Frozen Nose en scrapplek

Vorig weekend heb ik eindelijk mijn transparante winterboek afgemaakt. Het is echt een superleuk boek geworden. Er zitten heel veel leuke technieken in verwerkt. Zoals bijvoorbeeld stempelen met witte stazon, wat een mooi effect geeft dat!! Ik wil José nog even bedanken voor het naaien van de rits in het zakje achter in het boek. Bij mij lukte dat helemaal niet, het werd een rommeltje, maar José was de reddende engel! BEDANKT!! Het heeft wel even geduurd voor dat het hele boek af was, maar ik was ook zo druk met andere dingen.

Tja en waar was ik dan zo druk mee?? Met het inrichten van mijn eigen scrapplek op zolder!! Inmiddels is het zo goed als klaar en kan ik er al heerlijk zitten. Het was een hele klus om het zover te krijgen. Er moesten kasten worden versleept, gaten in de muur dicht worden gestopt en de muur moest een nieuwe laag verf. MaarRon heeft enorm zijn best gedaan en zonder mopperen alle planken opgehangen en de buro's naar zolder gesjouwd. Nu kan ik heerlijk al mijn spullen laten liggen. Beneden moest ik als ik wilde gaan scrappen eerst alles te voorschijn halen en later ook alles weer opruimen. En soms had ik daar zo geen zin in, dat ik niet eens aan scrappen toekwam. Maar dat is nu verleden tijd en ik hoop heel veel te gaan scrappen!!Mijn layout naar aanleiding van de sketch is bijna af, dus José, zoek jij weer een nieuwe uit??

Tot gauw,

groetjes, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Wowh,
Wat heb je leuke dingen te laten zien. Je winterboek is super geworden. En dat van de rits, heb ik graag voor je gedaan.....
Ene, je kamer.....helemaal te gek. We spreken gauw weer een keertje af om te scrappen.
Aan een nieuwe sketch uitzoeken ben ik nog niet helemaal aan toe. Ik moet eerst voor deze nog een paar foto's uitzoeken. Ik denk dat ik al wel wat heb gevonden, maar ben er nog niet helemaal zeker van. Ben wel benieuwd naar jouw uitwerking.
Groetjes José

Leonie zei

Wat een super plek heb jij daar zeg! Ik ben jaloers! Daar zul je vast vaak zitten.

En gefeliciteerd met je neefje, leuk!

Groetjes Leonie

Katja zei

Die van jou is ook te vet geworden dat album, net als van Jose!
En eindelijk je eigen scrapkamer, te gek!
Ik heb ook eindelijk m;n eigen scrapplek, in de airco! Want buiten waait alles weg!
Groetjes!!