zondag 28 maart 2010

Vakantie?

Dit weekend zijn wij voor de tweede keer naar onze voorseizoensplek in Zeeland geweest! Vorige week zaterdag hebben wij onze caravan in Zeeland gebracht en hebben wij daar één nachtje doorgebracht. Toen waren we erg druk met het opzetten en in orde brengen van de hele boel, dus van de omgeving hebben we niet veel gezien. Dit weekend echter leek het wel vakantie! De caravan stond al, wij konden er zo in. Inmiddels zijn mijn ouders ook op de camping gearriveerd en zijn we nu buren van elkaar. Zaterdagochtend om 10.00 uur waren wij er al en nadat we heerlijk koffie hebben gedronken zijn mijn moeder, Lisa en ik gezellig even naar het tuincentrum geweest. Lekker rondgekeken en leuke ideetjes opgedaan! Na de lunch (in de voortent) zijn we met z'n allen naar Zierikzee geweest. Wat een leuk plaatsje is dat! Heerlijk gewinkeld en lekker op het terras in de zon gezeten. Vandaag wat het ontzettend koud, maar wel prachtig weer! Met mijn ouders en Lisa heb ik een korte strandwandeling gemaakt, waarna we heerlijk aan de thee en chocolademelk hebben gezeten op het terras van een strandtentje. Kortom, we hebben genoten van het goede leven.
Vanavond kreeg ik van Ron z'n broer en schoonzusje, die op Aruba wonen onderstaande foto's toegestuurd. Dit is ons vakantie-adres voor de komende zomer! Niet gek, toch??
Op scrapgebied heb ik helemaal niets om te laten zien op dit moment. Komende week wil ik nog wat kaartjes maken. En ik wil een boekje gaan maken over mijn kleine neefje Kees! Ook ga ik het boek van de laatste workshop nog afmaken. Dus ik hoop daar snel foto's van te kunnen laten zien.
Prettige week en tot de volgende keer!
groetjes, Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Jullie hebben wel genoten volgens mij! Maar Ron was toch ook wel mee?????
Ene....jullie vakantie adres....ik zou zo met jullie meegaan.
Gezellige dag en werkze.
Groetjes José

Katja zei

He Martine!
Leuke foto's! En jullie vakantie-adres is ook niet verkeerd!!Komen jullie dan ook even bij ons op de koffie op buureiland Curacao?