woensdag 2 december 2009

Boekjes!

Afgelopen zaterdag heb ik samen met Lisa, Leonie (mijn nichtje), Jenneke en Dorien (2 tantes) boekjes gemaakt. We hebben een super leuke dag gehad met z'n allen. De boekjes zijn alle 5 goed gelukt! Op deze foto is mijn boekje te zien. Door de nestels komen nog lintjes om de binnenkant van het boekje te binden. Helaas is mijn boekje nog lang niet klaar, maar ik hoop deze week toch nog tijd te vinden om in ieder geval de binnenkant ook af te maken. Daarna ga ik foto's uitzoeken om het helemaal af te maken! Ik denk aan zwart-wit foto's van Ron, Jasper en Lisa.

Zoals je op deze foto kunt zien zijn alle 5 de boekjes erg verschillend geworden. Ze zijn ook allemaal nog een beetje kaal. Ik hoop nog een keer een foto te kunnen maken als ze echt helemaal af zijn.

Zo'n dagje scrappen met zijn allen is erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!
Nu ga ik maar eens foto's uitzoeken voor mijn boekje en voor de layout die José en ik allebei gaan maken naar aanleiding van een sketch. Mijn vorige layout heb ik nog niet hier laten zien, ik heb nog geen goede foto kunnen maken. Het is steeds zo vroeg donker!
Gezellige sinterklaas, wie weet met veel scrapkadootjes!!!
groetjes, Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Super, super leuk zijn ze geworden.... Ik denk dat ik hem ook maar een keer ga maken. En zo'n dagje scrappen met z'n allen lijkt me zeker gezellig.
Jullie ook gezellige sinterklaas.
Groetjes José

José zei

Hoi Martine,
Nou ik heb zeker zin in woensdag. Kom jij naar Angela toe, dan pik ik jullie allebij daar op? Rond 6 uur weg!!!!!!
Groetjes