dinsdag 10 november 2009

Foto's

Eindelijk weer eens een berichtje op mijn blog! Niet dat ik nou zoveel gescrapt heb de laatste tijd, maar ik had nog wel wat foto's op mijn camera staan, die ik nog niet had laten zien. Bij deze dus!
De eerste foto is een collage van transparant boekje wat ik na de zomervakantie heb gescrapt. Zelf vind ik het wel een stoer boekje geworden over een stoere surfboy!
De tweede foto is een layout, die ik een tijdeje terug heb gemaakt met een foto van Lisa op Lot, haar lievelingspony. De foto is een beetje overbelicht en scheef, helaas!
Vanmiddag hoop ik nog wat tijd te hebben om aan mijn kerstkaarten te werken. Ik heb er pas 4, dus dat schiet nog niet zo erg op.
Tot de volgende keer!
groetjes, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Ik had het al gezien in het echt, maar ik wil je toch nog even zeggen: "Super gaaf".
Groetjes José

Ingrid zei

Wat een ontzettend gaaf boekje, Martine. Stoere foto's ook! Je lay-out is ook mooi geworden. Ben blij dat ik niet de enige ben die bijna nog geen kerstkaart gemaakt heeft. Ik begon zo enthousiast met m'n eerste kerstkaart in juli, maar dat enthousiasme heeft niet echt doorgezet. En er ligt bij mij papier voor heeeeeeel veel kerstkaarten. ;-)

José zei

Hoi Martine,
Super leuk je barner!
Groetjes José