zaterdag 28 maart 2009

wijDUS

Op het challengeblog van wijDUS (wijdus.blogspot.com) staat een hele leuke sketch. De bedoeling is om je door de sketch te laten inspireren. En dat is precies wat ik heb gedaan. Ik heb een layout gemaakt, met de titel "spring is in the air". Op het moment dat ik de foto's maakte was dat inderdaad zo. Nu regent het helaas pijpenstelen!
Op de foto van mijn layout zijn de kleuren helaas niet zo goed te zien. Maar het is voornamelijk fris groen en wit. Echte lentekleurtjes, om vrolijk van te worden!! Als je de foto aanklikt wordt hij uitvergroot en zijn de kleuren ook beter te zien.
Van de restjes papier heb ik nog twee schattige kaartjes gemaakt. Ik was geinspireerd door de kaartjes die ik zag op het blog van Danni Reid (dannisdoodles.typepad.com).

Inmiddels is de zon ook hier weer gaan schijnen, dus ga lekker nog even van de frisse lucht genieten! Prettig weekend allemaal en tot de volgende keer.
groetjes, Martine


3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat een heerlijke frisse lay-out is het geworden. Met recht lente. En wat een super gaaf lint met die vlindertjes. En de kaartjes ook helemaal leuk.
Hé bedankt voor je vlinder-stans, ik zal zorgen dat ik er maandag klaar mee ben.
Enne.....ik heb super veel zin in vrijdag.
Groetjes José

Lisette zei

Martine, wat een geweldige creaties.

Mireille zei

hij is super geworden! Leuk dat je meedeed!