dinsdag 10 februari 2009

Miniboekjes en layout.

Eind vorig jaar heb ik een workshop gevolgd bij Dolls & Decorations in Almere. Deze workshop werd gegeven door Ingrid Danvers (geweldige scrapper!). We hebben een heel gaaf miniboekje gemaakt. Eigenlijk is het een boekje in een boekje. Een kaft waar je een los boekje in kan schuiven. Echt heel gaaf. De foto's zijn van onze vakantie afgelopen jaar in Spanje. Zaterdag 2 weken geleden heb ik een workshop gevolgd bij Scraps in Nieuwerbrug. Hier gingen we een boekje maken, wat over jezelf moest gaan. Hier zitten dus foto's in van mijzelf, Ron, Jasper, Lisa, mijn ouders, mijn huis, mijn kat en mijn favoriete vakantiebestemming. Het is een heel leuk boekje om te maken. En dit is het resultaat:
Afgelopen zaterdag zijn mijn tantes en mijn nichtje bij mij thuis wezen scrappen. We hebben layouts gemaakt aan de hand van sketches. Het was een hele geslaagde dag! Ik heb één layout gemaakt, met een foto van mijn opa (die jaren geleden is overleden). Op de foto staat hij echt zoals ik hem kan herinneren, leunend op een hek, met een dikke sigaar in zijn mond.Hier nog wat detailfoto's.
Zoals jullie kunnen zien, ben ik lekker druk geweest de laatste weken. Ik hoop dat ik morgen nog tijd heb om de layout te maken aan de hand van de sketch die José heeft uitgezocht voor deze maand. Alles ligt klaar, papier, foto's en natuurlijk de sketch. Ik hoop dat ik hem donderdag aan José kan laten zien, en daarna hier op mijn blog kan zetten.
Iedereen veel scrapfun gewenst! En tot de volgende keer!
1 opmerking:

José zei

Hoi Martine,
Wat heb je weer super leuke dingen gemaakt. De boekjes had ik al gezien, maar de lay-out van je opa nog niet. Maar hij is echt super gaaf geworden. Leuke kleuren....
Groetjes José