dinsdag 29 juli 2008

Lang geleden!

Het is lang geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Sorry, ik ben een slechte blogger. Maar nu heb ik weer iets om jullie te laten zien. Vorige week kreeg mijn vriendin José de sleutel van haar nieuwe huis. Daar moest natuurlijk een kaartje naartoe gestuurd worden.


Ook was de dochter van mijn vriendin Liesbeth jarig en die moest natuurlijk ook een kaartje ontvangen. De kaartjes zijn op dezelfde manier gemaakt, alleen het papier is verschillend.


Vorige week heb ik nog twee kaartjes gemaakt, maar daar moet ik nog foto's van maken. Ik hoop dat ik die nog kan laten zien voordat we het einde van de week op vakantie gaan.

We gaan heerlijk naar Spanje (althans ik denk dat het daar heerlijk is). Ik hoop dat ik op de camping ook internet heb, zodat ik tijdens mijn vakantie alvast wat foto's kan showen. (ik heb op een of ander knopje gedrukt, nu staan ineens mijn letters scheef, wel leuk, maar ik heb geen idee hoe ik dat gedaan heb. BLOND he!) Ik ben erachter, ik had ctrl i ingedrukt, ipv shift i voor een hoofdletter. Je kan wel merken dat ik mijn haar bruin heb geverfd. Toch vind ik die schuine letters ook wel leuk. Genoeg gekletst (wat een ge-ouwehoer). Ik ga nog even wat nuttigs doen!
groetjes Martine

1 opmerking:

José zei

Hoi Martine,
Wat een leuke kaartjes (hihihihi), ik had de eerste al mogen ontvangen. Maar ze zijn echt heel erg leuk geworden. Heb je die "golf rand" met je nieuwe pons gemaakt of heb je hem zelf zo geknipt? Ik vind hem erg leuk. Is je reis-dagboekje al helemaal klaar voor de vakantie? Ben benieuwd hoe het eind resultaat is geworden. Heb je nog iets leuks om morgen op het werk te showen. Ik heb maar liefst "één" kaartje gemaakt voor mijn DOM. Ik zal het morgen meenemen. Ook ben ik bezig om het mapje voor Monica haar DOM te maken. Zal ik ook morgen meenemen. Nou ik heb je ook nog een mailtje gestuurd voor het fotobewerkingsprogramma, dus je kan je vandaag weer vermaken. Ga je nog naar Doorn vandaag? Als je gaat ben ik wel heel jaloers. Toen ik vorige week ben geweest hadden ze wel weer allemaal leuke dingen hoor. Nou ik zie je morgen.
Have a nice day.
José