zondag 8 januari 2012

Haken.

Twee weken terug kocht ik een paar bolletjes heel fijn haakgaren, te haken met haaknaald no.1. Ik had een drie mooie kleurtjes uitgezocht om het eens uit te proberen. Met kerst had ik namelijk van een vriendin een heel leuk notitieblokje gekregen met daarop een heel fijn, gehaakt bloemetje. En je weet hoe dat dan gaat.....dat wil ik ook!!! Dus gezocht op internet en dit prachtige garen besteld. Ik ben er helemaal weg van!

(sorry voor de wazige foto)




Van dit prachtige garen heb ik onderstaand roze bloemetje gehaakt. Dit bloemetje heb ik gebruikt op een kadolabel. Een van mijn tantes werd vorige week 73 (of was het 74?). En wat geef je een tante van 73 (of 74)? Juist: lekkere roomboterkoekjes! Maar alleen een pakje koekjes is ook maar zo saai, dus daarom heb ik er een leuk label aan gehangen. Ik blij dat ik het haakgaren kon uitproberen, tante blij met de koekjes!



Inmiddels is het einde van de kerstvakantie weer in zicht en gaan de kids vanaf morgen weer gewoon naar school. Eigenlijk vind ik het stiekem best lekker dat het normale leventje weer gaat beginnen. Ik hoop weer wat meer tijd te krijgen voor Label '69.
José en ik hebben al weer aardig wat nieuwe ideetjes, nu nog een beetje tijd (maar dat komt ook wel weer goed). Vandaag hebben we nog wat nieuws geplaatst. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Tot gauw!


Liefs, Martine

10 opmerkingen:

Claudia Leertouwer zei

Wat een prachtige kleurtjes bij elkaar!

Home and Lifestyle zei

Wat een mooi label heb je gemaakt, heel persoonlijk!

Lieve groet, Ingrid

Loraine Living zei

Wat leuk! De koekjes zijn vast snel op maar van de kaart kan ze nog lang genieten... mooie kleuren bij elkaar. Lieve groet, Diana

Judith zei

Martine, dit is ge-wel-dig mooi!!! Ik heb ook nog deze 'mini maat' garen liggen, maar ik vind het nogal een uitdaging...

Maar eerst wil ik een wagenspanner voor de baby van mijn nicht'je' haken (had ik maar meer tijd)
Groetjes, Judith

Thuis bij Tjits zei

wat een lieve kleurtjes zo bij elkaar! en was is label mooi geworden!
ik ben ook besmet geraakt met het haakvirus, zo leuk om weer te doen! ik wil graag een plaid maken van allemaal kleine gehaakte lapjes, ben dus nog wel even bezig, zo fijn om 's avonds gezellig te doen!

lieve groet, Tjits

What's in a day zei

Zo mooi Martine, ik ben ook helemaal in de ban van het haken..heerlijk om te doen je bloemetjes zijn zo schattig, mooi om op die manier je tante te verrassen.
Veel succes met je creativiteit de komende tijd.

Lieve groet,
♥Eefie

Elly's kleine idylle zei

Wat een prachtige label en wat zijn de kleurtjes werkelijk subliem..
Lieve groet...ELLY.

Martine zei

oooooo
wat ziet dat er super uit!
zo onwijs netjes gehaakt!
en zo is het een geweldig cadeau geworden.
was tante blij?

groetjes (andere) martine.

José zei

Super, super gaaf!!!! Ik heb spijt dat ik dat haakgaren toch ook niet heb genomen.....
Groetjes José

hokje zei

Zo'n mooi label geeft het kadootje net even iets extra's; mooi gemaakt!

Fijne dag. Lieve groet, Miranda