vrijdag 30 december 2011

Prettige jaarwisseling!!

Het afgelopen jaar was voor mij een heel spannend jaar. Samen met José begon ik onze shop: Label '69. Het is een groot succes! Wij genieten hier enorm van. Het is super leuk om samen alle producten te bedenken en te maken. Ook was het geweldig om afgelopen maand op de kerstmarkt in IJsselstein te staan. Voor het komende jaar zijn wij druk bezig met het maken van nieuwe plannen. Wij hebben er weer heel veel zin in!! Ook was het een spannend jaar omdat Lisa geopereerd moest worden. Gelukkig is haar operatie goed verlopen en is zij nu herstellende. Vandaag zijn alle hechtingen verwijderd. Eigenlijk een week te vroeg, maar ze kreeg er zoveel last van dat toch besloten is om ze te verwijderen. Eind volgende week gaan we naar het revalidatiecentrum waar een gipsafdruk wordt gemaakt om haar prothese te kunnen maken. Ook weer heel spannend!

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle enthousiaste reacties die José en ik kregen op Label '69. Ook wil ik jullie bedanken voor alle lieve woorden die jullie schreven en voor alle kaartjes die Lisa van jullie heeft mogen ontvangen. Het heeft ons heel erg goed gedaan.
Ik hoop dat ik de komende tijd weer wat meer tijd heb om te bloggen, want zowel het schrijven als het lezen en reageren op jullie blogs schieten er de laatste tijd een beetje bij in.

Voor het nieuwe jaar wil ik jullie heel veel geluk, liefde, gezondheid en creativiteit wensen! Geniet van de jaarwisseling en doe voorzichtig met het vuurwerk!

Liefs, Martine

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ik wens jou en je gezin ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2012 toe!

Lieve groet, Ingrid

José zei

Hoi Martine,
Voor jullie natuurlijk ook een heel gezond en succesvol 2012 toegewenst van ons allemaal! En volgend jaar maken we een nog groter succes van Label '69!
Groetjes José

Elly zei

Lieve Martine....... ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling en al het goeds voor het nieuwe jaar toe !!!!
lieve groet....Elly.

Thuis bij Tjits zei

ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar Martine!

lieve groet, Tjits

Miranda zei

Ik wens jou en je gezin een gezellige jaarwisseling en voor 2012 veel geluk en voorspoed.

Lieve groet, Miranda

~~loraine living~~ zei

Een fijne jaarwisseling, samen met je gezin en alle goeds voor 2012!
Lieve groet, Diana

Huis van "Mijn" zei

Inderdaad een jaar om op terug te kijken....veel geluk en gezondheid toegewenst voor het jaar 2012.

Een Fijne avond met elkaar!

Groeten Willianne