zondag 6 november 2011

Zpagetti haken.

Voordat ik begin over het haken met Zpagetti, wil ik iedereen bedanken voor de ontzettend enhousiaste reacties op Label '69. José en ik zijn blij verrast met zoveel en zulk leuke reacties. Inmiddels hebben wij al 30 volgers!! Nog 20 te gaan voor onze give away. Het is ook super leuk om de link van onze give away op andere blogs tegen te komen. Dames bedankt daarvoor!!

Momenteel zijn José en ik hartstikke druk met haken, breien, punniken, knippen, plakken, stempelen, slopen, zagen, schuren en schilderen om maar zoveel mogelijk voorraad te maken. Ook zijn we steeds druk met het bedenken van nieuwe dingen. Het is echt druk, druk, druk, maar ook super LEUK om te doen.

Een tijdje geleden kocht ik het blad 'Decoreren landelijke stijl', echt een heel leuk tijdschrift. Daar staat onder meer een stukje in over haken met Zpagetti.
Ik bedacht mij dat ik nog een bol Zpagetti had liggen en begon enthousiast te haken. Maar dat viel tegen! Als je het mij vraag is haken met Zpagetti een bezigheid voor mensen met spierballen en laat ik die nu niet bezitten. Laat mij maar lekker haken met een dun haaknaaldje en normale haakkatoen. Wel jammer, want ik vind bijvoorbeeld de kussens, gehaakt met zpagetti wel super leuk. Misschien moet ik maar eens een workshopje volgen om deze techniek onder de knie te krijgen.


Genoeg gekletst weer, ik ga gauw weer verder met knutselen voor Label '69!!


Tot gauw,
Liefs, Martine

7 opmerkingen:

bleudelavandou zei

Hallo martine

Landelijk decoreren is een heel leuk tijdschrift, ik heb het hier thuis ook liggen...ben ondertussen al die sterretjes aan het haken en dat valt goed mee.

Ik vind dat Zpaghetti haken wel een leuk resultaat oplevert, maar wist niet dat het zo zwaar was...

Liefs
marieke

Eefies day zei

Geweldig dat er zo goed gereageerd wordt.
Leuk om zo jullie alle nieuwe ideetjes te zien.
Ja dat haken is een krachtinspanning hoor, mijn schoonmoeder had er een onstteking in haar arm van gekregen, hi, hi, spierballen kweken dus.


Lieve groetjes,
♥Eefie

Mayflower zei

Wat fijn om zoveel leuke reacties te krijgen Martine. Ik had bij José al een reactie achtergelaten, maar besefte dat ik dat hier nog niet had gedaan, maar mijn complimenten hoor, jullie maken en verkopen prachtige spullen en de winkelblog ziet er prachtig uit.
Wat een leuk blad is dat hè, ik koop deze ook altijd en wist ook niet dat zpagettihaken zo zwaar ging, leek mij ook wel leuk, maar zie er nu toch maar vanaf.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Thuis bij Tjits zei

superleuk al die positieve reacties, dat geeft veel energie, heerlijk!
ik heb dit blad ook, zo leuk!!
succes met knutselen!

lieve groetjes, Tjits

Miranda zei

Leuk hoor al die enthousiaste reacties. En nog veel leuker om lekker actief bezig te zijn om voorraad te maken; succes met alles!

Fijne dag. Liefs, Miranda

José zei

Hoi Martine,
Hoe kan dat nou....dat jij tijd hebt om te haken met Zpagetti....... (hahaha) Nee hoor, grapje! Ben benieuwd wat je er van gaat maken.
Groetjes en tot morgen,
José

brigitte zei

Heb er net een kussenhoes van gehaakt. Hij is voor mijn jarige zus. Mijn andere zus maakt van de week nog even de achterkant van fleece. Het is een leuk resultaat maar ud behoorlijk zwaar.
Wij wachten voor 10 dec eerst het weer af en kijken dan of er nog plek is. Zo niet dan hebben we pech en anders zien we elkaar daar. Gezellig.
Groetjes en nog een fijne zondag Brigitte