vrijdag 25 november 2011

Kerstmarkt!!

Wat is het leuk om te horen en te zien hoe enthousiast jullie allemaal reageren op Label '69! Wij, José en Martine willen nieuwe volgers bij Label '69 welkom heten. Nog een paar volgers te gaan en we zitten op 50 volgers, dus bijna tijd om onze give away weg te geven.....SPANNEND!

Ook heel erg spannend is dat wij voor de 1e keer op de markt gaan staan......en wel op 10 december aanstaande op de kerstmarkt in IJsselstein (Utrecht) van 11.00 tot 21.00 uur.

De afgelopen weken zijn wij heel druk geweest om kerstspulletjes voor op de markt te maken. Deze hebben wij nog niet op ons blog Label '69 gezet, want ze gaan eerst mee naar de markt. Mocht er nog wat over zijn, wat we niet hopen, plaatsen we ze na 10 december nog op ons blog.

Komende weken gebruiken wij om de puntjes op de i te zetten, zodat onze kraam er geweldig uit gaat zien. Wij hebben er HEEL VEEL zin en wie weet tot ziens op de kerstmarkt in IJsselstein....

Groetjes, José en Martine
Label '69

7 opmerkingen:

Miranda zei

Leuk hoor jullie eerste kerstmarkt! Ik wens jullie een gezellige en succesvolle markt toe en veel plezier met de voorbereidingen.

Fijn weekend. Liefs, Miranda

brigitte zei

Mooie spulletjes heb je gemaakt.
Het word vast een succes dat kan toch niet anders.
Heb je een voorkeur op gegeven waar je gaat staan. Probeer maar in de hoofdstraat te staan. Wij stonden de eerste keer in het zijstraatje en dat was niet zo heel gezellig en bovendien erg rustig.
Groetjes en knutsel ze nog Brigitte

José zei

Ik heb er zin in......
Groetjes en geniet van jullie weekend!
Jose

Home and Lifestyle zei

Veel succes op de kerstmarkt!!

Lieve groet, Ingrid

Elly zei

Heel veel succes met jullie kerstmarkt...en veel plezier met de voorbereidingen...dat alleen is al leuk volgens mij.
lieve groet.....elly

bleudelavandou zei

Heel veel succes op de kerstmarkt!!

Liefs
marieke

Dicky zei

Hoi Martine,
Wat spannend allemaal zo'n eerste kerstmarkt. Succes met de laatste voorbereidingen en ik kom zeker even bij jullie langs op de kerstmarkt. Groetjes Dicky