zaterdag 30 oktober 2010

Boswandeling

Toen ik vanmorgen naar Doorn reed om inkopen te gaan doen bij Paper & Pictures kreeg ik ineens zin om een boswandeling te maken. De weg naar Doorn toe is zo prachtig onder die mooie gekleurde bomen. Dus toen ik weer thuiskwam heb ik voorgesteld om vanmiddag eens heerlijk naar het bos te gaan en dat hebben we gedaan. Ron en ik zijn samen wezen wandelen bij Landgoed Beerschoten in De Bilt. Het bos was prachtig en de temperatuur was ook prima. Helaas was er weinig zon, maar het is toch gelukt om wat mooie foto's te maken.


Komende week ga ik alleen maandagmiddag nog werken en dan heb ik lekker een ruime week vrij! HEERLIJK!! Ik heb al een lijstje gemaakt wat ik allemaal wil gaan doen deze week. Ik hoop dat ik lekker veel tijd op zolder door kan brengen. Dinsdagavond gaan José, Dicky (de zus van José) en ik weer verder met ons vakantie-album. Het wordt een heel mooi album. Inmiddels zit het hele boek bijna in elkaar en kan ik beginnen met het bescrappen van de pagina's.

Ook wil ik een kalender voor het nieuwe jaar gaan scrappen en een boek, waarin ik voor iedere maand de verjaardagskaarten kan opbergen. Plannen genoeg! Alles wat klaar is zal ik hier laten zien.

Zo, nu ga ik vast lekker even naar zolder. Jasper en Lisa zijn allebei niet thuis en Ron gaat voetbal kijken, dus ik ga lekker aan de scrap!

Tot gauw!
groetjes, Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat heb je mooie foto's gemaakt zeg. De kleuren zijn prachtig.
Ben trouwens benieuwd wat je in Doorn hebt gekocht.
Nog één dagje werken en dan genieten van een lekkere vrije week. Veel plezier en tot dinsdag.
Groetjes José

Katja zei

Wauw Martine, wat een mooie foto's!!!
Met welke camera doe je dat? Of heb je bepaalde technieken?
Groetjes katja