woensdag 25 augustus 2010

By Bike

Een hele tijd geleden heeft José een sketch uitgezocht (zie haar blog). Eindelijk heb ik daar een layout van gemaakt. Het heeft even geduurd, maar nu de zomervakantie weer voorbij is, ben ik weer aan het scrappen gegaan. Wat is het heerlijk om zo af en toe weer wat uurtjes op mijn zolderkamer door te brengen!
De foto's van deze layout zijn afgelopen voorjaar gemaakt in Zeeland. Wij hebben toen een dag heerlijk gefietst door de duinen bij Burgh-Haamstede. Het was prachtig weer en de duinen zijn daar echt schitterend!!

Hieronder zijn nog een paar detailfoto's van de layout te zien. Zelf vind ik het vilten label erg leuk geworden.

Vanavond heb ik al mijn scrappapier eens uitgezocht. Dat was niet overbodig, wat een spullen verzamelt een mens!! Ik heb al mijn papier gesorteerd en ben tot de conclusie gekomen, dat ik van heel veel verschillende lijnen een paar papiertjes heb. Een beetje een rommeltje dus! Dus volgende week moet ik maar eens gaan shoppen om wat nieuwe papierlijnen toe te voegen aan mijn voorraad.
Samen met José ga ik volgende week werken aan een vakantie-album. Gezellig samen scrappen, ik heb er zin in. Vandaag heb ik al wat inkopen gedaan, zoals karton en ongebleekte katoen voor de kaft van het boek. Nu alleen nog bedenken wat voor papier ik ga gebruiken (moeilijk hoor!!)
Voor een oom en tante die 40 jaar getrouwd zijn, heb ik een layout gescrapt, die ik heb ingelijst. Zaterdag aanstaande geven zij een feestje en dan ga ik de lijst kado geven. Ik heb nog geen foto's gemaakt, maar dat zal ik voor die tijd nog even doen, zodat ik het ook hier kan laten zien.
Nou, tot snel allemaal weer en veel scrapplezier!!
groetjes, Martine
ps. als je op de foto's klikt, kun je ze groter bekijken.

1 opmerking:

José zei

Hé Martine,
Ik had hem natuurlijk al gezien, maar je lay-out is echt super leuk geworden.
Ene, dat je je papiertjes uitgezocht hebt, vindt Fleur helemaal niet erg. Ze was dolblij met het tasje wat ik aan haar gaf.
Ben trouwens wel benieuwd naar de dingetjes die je voor je oom en tante hebt gemaakt. Dus wel snel op je blog zetten hé? Veel plezier zaterdag op het feest.
Groetjes José
PS Zoek jij weer een nieuwe sketch uit........