donderdag 8 juli 2010

Groeten uit Aruba

Hallo allemaal,

Momenteel zijn wij op Aruba en het is hier heerlijk. Wij genieten van het mooie weer en van de gezelligheid van onze familie hier. Wij verblijven nu in Apartments Aruba Beachhouse. Wij hebben hier een appartement met uitzicht op zee. Jasper kan lopend naar de surfsite, dus die vermaakt zich prima.


Afgelopen maandag is Lisa samen met Annet en Annemijn wezen paardrijden, helemaal langs de noordkust naar een struisvogelfarm. Dat was natuurlijk helemaal te gek!!

In het weekend was Hans ook vrij en zijn we gezellig met z'n allen naar de surfsite geweest. Annemijn surft af en toe ook en Lisa heeft het ook geprobeerd op de plank van Annemijn. Zij was erg trots dat ze kon blijven staan en ook nog vooruit ging. Alleen weet ze nog niet hoe ze moet sturen en keren. Jasper vermaakt zich uiteraard uitstekend.


Zondag zijn we ook met z'n allen naar natuurpark 'Arikok' geweest. We hebben daar een wandeling gemaakt. Het was prachtig en bloedheet!! Daniel ontdekte een kleine ratelslang (op de foto te zien in de aloëplant, linksboven in de collage).


Zaterdagavond hebben we gezellig met z'n allen ge-bbq't met uitzicht op zee. SUPER!We hebben het hier geweldig naar ons zin! En wij hopen dat de volgende twee weken ook leuk worden. Hans, Annet en de kids gaan dan op vakantie en wij gaan verhuizen naar hun huis. Een prachtig huis met een eigen zwembad in de tuin, midden op het eiland. Wij passen dan op het huis en de honden. Vervelend vinden jullie ook niet?
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en tot gauw!
groetjes, Martine


3 opmerkingen:

José zei

Hoi hoi,
Wat ziet het er allemaal mooi uit zeg!!!!! Super mooie foto's om mee te gaan scrappen. Ene....je kan wel zien dat de kinderen familie van elkaar zijn. Leuk om te horen dat jullie het zo naar het zin hebben. Nog heel veel plezier en geniet vooral.
Groetjes van ons allemaal, José

José zei

Hoi Martine,
Ja, erg leuk om dat zondag met de meiden te doen. Ik heb ons al opgegeven voor half 12. Moet ik jullie ook opgeven of kan je dat vanaf Aruba zelf doen. Laat maar even weten.
Groetjes José

Kim zei

Ohhhhhh ik ben jaloers!!!

Geniet er lekker van!!!