dinsdag 19 januari 2010

Lang geleden

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb geplaatst. Ik ben een beetje druk geweest met andere dingen. En ik was een weekje ziek, dus toen heb ik ook niets gedaan. Inmiddels ben ik gelukkig weer opgeknapt en heb ik afgelopen vrijdag samen met José een supergave workshop gevolgd bij Paper & Pictures in Doorn. De workshop heet Cold Toes & Frozen Nose. Wij hebben een heel gaaf winteralbum gemaakt. Het is een transparant album waarin we veel met witte stazon hebben gewerkt en supermooi papier. Helaas is het album nog niet af, daarom kan ik het nog niet laten zien. Maar vandaag heb ik de foto's besteld die er in moeten komen en met José ga ik snel een datum afspreken waarop we onze albums af gaan maken. Wat ik nog wel kan laten zien (een beetje laat welliswaar) zijn mijn presentjes voor mijn collega's. In plaats van een kerstkaart heb ik voor al mijn collega's een klein doosje met chocolaatjes gemaakt. Ik heb mijn restjes kerstpapier gebruikt, leuk label eraan en klaar! Dit is het resultaat:

De doosjes heb ik ingepakt in cellofaan, waar ik nog een klein labeltje met de namen van mijn collega's aan heb gehangen. Het zag er erg gezellig uit. Verder heb ik nog wel het een en ander liggen wat afgemaakt moet worden. En er ligt nog steeds een sketch die ik nog moet uitwerken. José heeft hem al gemaakt, haar layout is echt ontzettend mooi geworden. Zelf moet ik zelfs nog bedenken welke foto ik ga gebruiken, dus dat schiet nog niet zo erg op.

Zo, nu wordt het tijd om eens te stoppen, want alle tijd die ik achter mijn pc doorbreng kan ik niet gebruiken om te scrappen.

Tot gauw!

groetjes, Martine

2 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Leuk om weer eens bericht op je blog te lezen. Ik vond het vrijdag ook super gezellig en zie er nu al naar uit om het boekje af te maken, dus neem je agenda donderdag maar mee.....Enne ik ben inderdaad wel heel benieuwd naar jouw uitwerking van de sketch....
Groetjes José

Anoniem zei

hoi martine k vond het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel gezellig met Jamijn en zag haar trouwens nog in de appie en wat een leuke zakjes
groetjes fleur