zaterdag 4 juli 2009

Photoshop!

Ik ben even wat aan het rommelen in Photoshop. Vorig jaar heb ik dit programma gekocht (lekker gewoon in het Nederlands), maar eigenlijk kan ik er nog niet zo heel veel mee. Jasper, mijn zoon, is er veel handiger mee. Gelukkig wil hij af en toe wel even helpen, als ik niet meer weet hoe ik verder moet. Volgens hem kan je door bovenstaande foto de achtergrond van mijn blog zien. Dat zijn we nu dus even aan het uitproberen. Volgende week ga ik een online workshop volgen van Jessica Spargue en dan hoop ik veel leuke dingen te leren. Het frame, wat ik om bovenstaande foto heb gemaakt is één van de downloads, die bij de workshop horen. Ik hoop ook dat ik leer, hoe ik een watermerk kan maken voor in mijn foto's. Op het blog van Ingrid zie ik dit altijd, en ik vind dat toch wel heel mooi!

De laatste tijd heb ik heel erg weinig geblogt (schrijf je dat zo??), mijn hoofd stond er niet zo naar. Ook aan scrappen ben ik niet heel erg veel toegekomen, alleen een scrapdagje met Lisa en Jessie (mijn nichtje) en een paar leuke kaartjes. Helaas heb ik daar geen foto's van gemaakt. Over 2 weken gaan we heerlijk op vakantie en daarna hoop ik weer veel te gaan scrappen. Met de foto's van de vakantie natuurlijk!
Ik wens iedereen een heerlijke zomervakantie toe en geniet van het heerlijke weer!!
Liefs, Martine

3 opmerkingen:

José zei

Hoi Martine,
Wat leuk zeg, zo dat frame er om heen. Trouwens ook een leuke foto om te scrappen. Ene....wat de workshop betreft...ik kan weer een hoop van je leren.
Wel mooie foto's maken in de vakantie, want dan wordt het boekje van de workshop in Heesch alleen maar mooier.
Gezellig weekend nog en geniet van de zon.
Groetjes José

José zei

Hoi martine,
Hier even een groet vanuit Frankrijk. Ik steeds kijken op je blog.....staan er nog geen vakantiefoto's op! Je bent natuurlijk al weer druk .... Back to real live. Nog een paar dagen dan zit het er voor ons ook al weer op. Gelukkig is het vandaag iets minder warm....maar nog steeds rond de 30 graden. Heerlijk. Nou groetjes aan jullie allemaal. José

José zei

Ps. Wat leuk dat je vanuit spanje ook op mijn blog had gereageerd. Fleur heeft hier in Frankrijk een soort Spaans jurkje gekocht. Groetjes José