dinsdag 30 juli 2013

Vakantie?

Nee, wij hebben nog geen vakantie. Maar wij genieten wel enorm van het mooie zomerweer. Afgelopen zondag zijn Ron en ik wezen wandelen over de Tiendweg in Oudewater. Dit is een pad over een dijkje tussen de weilanden. Het was er heerlijk rustig. De zon scheen en er waaide een lekker windje. Op een bruggetje aten wij onze meegebrachte boterhammen. De terugweg liepen wij langs de IJssel van Hekendorp naar Oudewater. In Oudewater aten wij nog een heerlijk ijsje voordat wij weer in de auto richting huis stapten. Het leek echt wel vakantie!!  

                      

Helaas moeten wij nog twee weken werken voordat we vakantie hebben. Ik heb er zo'n zin in. Ben al aan het nadenken wat voor knutsel/haakspullen er mee moeten in de caravan.

Voor wie al vakantie heeft: geniet er van!!!
Liefs, Martine

4 opmerkingen:

Claudia zei

Zulke uitjes geven je toch al een beetje het vakantiegevoel!

Judith zei

Je hoeft niet altijd ver weg om een vakantiestemming te krijgen. Maar toch is het vooruitzicht fijn, straks met de caravan erop uit te mogen trekken.
Veel plezier alvast en tot gauw! (-:

José zei

Hoi Martine,
Je zal zien dat de komende twee weken voorbij vliegen en dan kan je genieten van een welverdiende vakantie! Morgen gaan we alvast de vakantie inluiden, goed?
Groetjes,
José
PS. Je bent lekker bezig met wandelen!

Martine zei

Wat grappig toen ik dit las, want ik woon in die omgeving en dacht he woon jij zo dichtbij maar toen las ik verder dat je in de auto weer op weg naar huis ging.
Tja ook dichtbij huis is het mooi en kan je heerlijk genieten.
Verder nog een fijne vakantie.
Gr. Martine