dinsdag 18 oktober 2011

Herfst.

Ook hier is het inmiddels herfstvakantie. Helaas hebben alleen de kinderen vrij en moeten wij gewoon werken. Maar vandaag was ik ook lekker vrij (en morgen ook). Toen ik vanmorgen wakker werd en de regen tegen de ramen sloeg, dacht ik: "ik draai me nog een keertje lekker om". Heerlijk om zo lekker rustig aan te kunnen doen. Op mijn gemak ontbijten en daarna lekker knutselen. Ik heb van klei sterretjes gemaakt, waarin ik met een stempel afdrukjes heb gemaakt. Leuk als kerstdecoratie. Ik heb alleen vergeten om er een foto van te maken.

Wel heb ik een foto van mijn "herfstbakje". Een tijdje terug kreeg ik dit mooie houten bakje van mijn moeder. Het is leuk om dit bakje steeds met iets anders te vullen, het staat allemaal mooi, of het nu peren, schelpen of rode appeltjes zijn, het maakt niet uit! Zelfs leeg staat het heel leuk.

Ik vind het heerlijk dat de kinderen lekker thuis zijn deze vakantie. Meestal hebben zij in de vakanties een druk programma, maar deze keer is het lekker rustig. Morgen gaan we gezellig met z'n 3-tjes winkelen in Utrecht en misschien gaan we nog een keertje naar de film, maar verder spreken we niet teveel af. Lekker relaxed!!

Ik hoop dat jullie ook allemaal zo'n heerlijke herfstvakantie hebben!!

Liefs, Martine

6 opmerkingen:

Theetante San zei

Heerlijk om lekker met de kids wat leuks te doen! Het is alleen al fijn dat er niet zoveel afspreken zijn ... gewoon relax! Heerlijk.
Geniet er lekker van met de kids.
Zoë heeft inderdaad volgende week vakantie. Ze gaat met haar ouders leuke dingen doen! Daar verheugd ze zich nou al op. Ach ... Ik leen haar in een weekend wel weer eens voor een hele dag! Ik mis haar echt op dinsdag!

Veel plezier in Utrecht!
Groetjes
San

Thuis bij Tjits zei

heerlijk Martine, geniet er maar lekker van samen met je kids!!
leuk bakje heb je gemaakt, echt herfst!

lieve groetjes, Tjits

Miranda zei

Heerlijk hoor een paar dagen vrij en dan lekker uitslapen, knutselen en winkelen. Geniet ervan!

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

vanbinnen zei

Hallo Martine,

Toch lekker als de kids vrij zijn, kan alles wat relaxter!! Ben erg benieuwd naar de sterretjes van klei, lijkt me erg leuk goed idee!!

Groetjes Greta

brigitte zei

Heerlijk geniet maar lekker.
Het zonnetje gaat ook een paar dagen zijn best doen.
Groetjes en winkel ze. Brigitte

bleudelavandou zei

Geniet maar heerlijk van die fijne momenten samen met je gezinnetje...

Liefs
marieke