dinsdag 30 juli 2013

Vakantie?

Nee, wij hebben nog geen vakantie. Maar wij genieten wel enorm van het mooie zomerweer. Afgelopen zondag zijn Ron en ik wezen wandelen over de Tiendweg in Oudewater. Dit is een pad over een dijkje tussen de weilanden. Het was er heerlijk rustig. De zon scheen en er waaide een lekker windje. Op een bruggetje aten wij onze meegebrachte boterhammen. De terugweg liepen wij langs de IJssel van Hekendorp naar Oudewater. In Oudewater aten wij nog een heerlijk ijsje voordat wij weer in de auto richting huis stapten. Het leek echt wel vakantie!!  

                      

Helaas moeten wij nog twee weken werken voordat we vakantie hebben. Ik heb er zo'n zin in. Ben al aan het nadenken wat voor knutsel/haakspullen er mee moeten in de caravan.

Voor wie al vakantie heeft: geniet er van!!!
Liefs, Martine

zondag 14 juli 2013

Patroon gezocht.

Voor mijn 17- jarige dochter wil ik heel graag een vestje haken. Maar wij kunnen nergens een leuk patroon vinden. Wie o wie kan ons helpen?? Op internet vonden wij wel een plaatje van een vestje wat zij heel erg leuk vindt, maar een goed patroon zijn wij nog niet tegengekomen. Mocht één van jullie iets leuks weten, houden wij ons aanbevolen.


Geniet komende week van het heerlijke weer!!

Liefs, Martine

dinsdag 9 juli 2013

Uil.

Een tijdje terug haakte ik deze stoere uil. In z'n buik zit een muziekdoosje. Mijn schoonzusje Patricia  was er helemaal weg van, dus nu woont hij bij haar en bij haar mannetjes, mijn lieve neefjes. Het is een leuk werkje om zo'n uil te haken. Ik denk dat er in de toekomst nog wel meer zullen volgen. Ook leuk als kraamkado. 


Momenteel ben ik een omslagdoek aan het haken van witte katoen. Volgende keer zal ik hem showen.

Voor nu wens ik jullie nog een fijne avond en geniet morgen weer van het heerlijke weer!
Liefs, Martine