zaterdag 30 maart 2013

Fijne paasdagen!!

Ik wil jullie allen hele gezellige paasdagen wensen. Zet de verwarming lekker omhoog, dan hou je het deze paasdagen lekker warm.

                                                            
                                         

Liefs, Martine

zondag 17 maart 2013

Nieuw hoekje.

Daar ben ik eindelijk weer eens. Het schaamrood staat mij op de kaken, dat ik zo ontzettend lang niets van mij heb laten horen. Dat ik geen foto's op mijn blog heb geplaatst, wil echter niet zeggen dat ik heb stilgezeten. Ik ben met verschillende dingen bezig, waaronder het opknappen van een oud wandlampje en het haken van een kleed (of misschien wordt het toch een kussen). Maar daarover ga ik jullie een andere keer vertellen. Wat ik vandaag wel even kwijt wil, is dat wij gisteren een ontzettend gave, heel vieze en heel oude deur hebben gekocht. Na ongeveer 4 emmertjes sop vond ik hem schoon genoeg om in de kamer te zetten. Ook kochten wij 2 zinken bakken. De bedoeling was dat die onder de salontafel verdwenen, met die enorme stapels tijdschriften erin, waar ik geen afscheid van kan nemen. Maar nu is één van de bakken bij de deur beland. Er onstond een mooi hoekje in de kamer. Ik ben er erg blij mee. In de vaas zit een dode, maar mooie tak uit het park. Het krukje en de vaas had ik al, net als de krans.

Als je op de foto klikt, wordt hij groter.

Verlangen jullie ook zo ontzettend naar het voorjaar? Vandaag is het al weer zo'n grijze dag, helaas. Het is wel lekker weer om aan de knutsel te gaan.

Ik wens jullie een fijne zondag en tot snel, want ik mis het bloggen en jullie leuke reacties wel.
Liefs, Martine