donderdag 25 oktober 2012

Living & Loving.

Op 11 november as. is er een heel leuk event in De Meern. Ook wij, José & Martine van Label '69 zijn daar aanwezig. Het belooft een hele leuke dag te worden. Dus schrijf deze datum in je agenda! Wij vinden het leuk als je langs komt!



Liefs, Martine

zondag 21 oktober 2012

Herfstvakantie.

De afgelopen week had mijn dochter herfstvakantie. Al heel lang wilde zij een dagje naar Antwerpen. Dus dinsdag zijn wij gezellig samen een dagje naar deze leuke stad geweest. We hebben daar heerlijk geshopt. Lisa heeft een stapel nieuwe kleding ingeslagen en ook ik ben best aardig geslaagd. Als ik ergens aan het winkelen ben, kan ik altijd heel slecht langs een boekwinkel lopen, ik moet altijd even binnenkijken, zo ook in Antwerpen. En het lukt ook bijna nooit om met lege handen weer naar buiten te komen, ook deze keer niet. Ik kocht dit hele leuke haakboek. Er staan heel veel leuke en duidelijke patronen in.

 Voor vrijdag had ik een uitnodiging voor een boekpresentatie. Zo leuk!! Jorine Tieleman van MA-AK heeft een  nieuw boek uitgebracht: Ma-ak Moois. Echt een heel leuk boek. Met hele leuke, vrolijke patronen. Ik vind vooral de beursjes erg leuk. Die wil ik ook nog wel eens maken! (Ik heb ze toegevoegd aan mijn 'to-make-lijst'.)


Jorine had aan alle dames die ze heeft uitgenodigd, gevraagd een lapje van 20 x 20 cm te haken en mee te brengen naar de boek-presentatie. Van alle lapjes samen gaat zij een kleed maken. Dit lapje was mijn bijdrage. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Het zal een lekker bont kleed worden!!

Liefs, Martine

zondag 14 oktober 2012

Lang geleden!!

Jullie denken vast dat ik van de aardbodem ben verdwenen, maar dat is gelukkig niet zo. Het is wel heeeeeeeel lang geleden dat ik een bericht op mijn blog heb geplaatst. Ik merk dat ik in de zomermaanden minder met bloggen bezig ben dan in de winter, maar ik mis het wel enorm. Het is zo leuk om al jullie berichten te lezen. En jullie reacties op mijn berichten vind ik ook altijd erg gezellig. Dus ik ga mijn best doen om vanaf nu weer eens wat vaker te bloggen.

Dat ik geen berichten heb geplaatst wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Mijn kussen en kleed uit het vorige bericht zijn beide af. En tijdens de zomervakantie heb ik heel veel uiltjes gehaakt. 

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Maar omdat ik nog wel eens wil veranderen, had ik niet zoveel zin om daar veel geld aan uit te geven. Nu zag ik laatst bij de Hema leuke, stoere grijze lampen, geheel naar mijn zin en niet te duur. Ron heeft van sloophout een soort plank gemaakt, waar de lampen aan hangen, en waardoor de snoertjes netjes zijn weggewerkt. Resultaat: een stoere, unieke lamp boven de tafel. Ik ben er erg tevreden mee!
 Voor Label '69 heb ik van sloophout leuke borden gemaakt. Samen met de dames van Taart & Bloem zijn José en ik bezig met het organiseren van een leuk event: Living & Loving. Op 11 november zal dit plaatsvinden op het terrein en in de winkel van Taart & Bloem in De Meern. Meer informatie hierover volgt later.

Ook zijn José en ik druk bezig met haken, punniken, zagen, verven, knippen, naaien en plakken. Kortom, we zijn allemaal leuke nieuwe spullen aan het maken om mee te nemen naar Living & Loving. 

Vandaag ik het echt creatief weer (al die regen!!). Dus ik ga maar een gauw aan de gang! Ik wens jullie allen een hele gezellige zondag en tot snel.
Liefs, Martine