dinsdag 21 februari 2012

Haaksels.

Vorige week woensdagavond ben ik naar Stitch and Bitch Leidsche Rijn geweest, gezellig samen met José. Het was echt hartstikke leuk. Er kwamen een stuk of 10 dames, die allemaal gingen breien of haken. Iedereen had zijn eigen werk meegebracht, dus de één was een truitje aan het breien, de ander bloemen aan het haken. Het was heel leuk om te zien waar iedereen mee bezig was. Zelf had ik mijn bol Zpagetti meegenomen. Een tijdje geleden was ik begonnen om hiermee te haken, maar ik vond het ontzettend zwaar werk (zere arm!) Toch vond ik het zonde om die grote bol in de hoek te laten liggen, dus ben ik er maar weer aan begonnen. Het wordt een klein kussentje, gehaakt in ribbelsteek. Nog steeds zeer zwaar werk, maar het effekt is wel ontzettend tof. Ik heb mijzelf beloofd om iedere dag niet meer dan 2 randen hiervan te haken, dat is beter voor mijn arm. Het zal dus wel even duren voordat het klaar is, maar dat geeft niets!

Eén van de dames was een heel gaaf rond kussen aan het haken. Dat zag ik ook wel zitten, dus heb ik aan haar gevraagd welk patroon zij gebruikt. Inmiddels heb ik het patroon ook gevonden en ben er aan begonnen. Het garen heb ik gekocht bij Ma-ak. Een leuke webwinkel met prachtige garens enz.






Liefs, Martine

woensdag 15 februari 2012

Stitch and Bitch Leidsche Rijn.

Vanavond is de eerste avond van Stitch and Bitch Leidsche Rijn. Samen met José ga ik hier naartoe! Ik heb er zin in en ik hoop dat er veel andere creatievelingen op afkomen! Gezellig een avond creatief bezig zijn, het kan haast niet anders dan een leuke avond worden.Ik ben benieuwd.



Liefs, Martine

dinsdag 14 februari 2012

Happy Valentine's Day!

Deze prachtige foto kwam ik tegen op internet. Ik vind hem zelf zo lief! Met deze foto wil ik iedereen een hele fijne valentijnsdag toewensen en ik wil iedereen bedanken voor alle leuke, lieve en grappige reacties op mijn blog. Ik heb er altijd heel veel plezier in om de reacties op mijn berichten te lezen! Bedankt hiervoor!!

De afgelopen weken hebben José en ik niet stilgezeten. In onze shop: Label '69 hebben wij weer diverse nieuwe spullen geplaatst. Neem gerust een kijkje!

Liefs, Martine

zondag 5 februari 2012

Zo stoer!

Nog geen 10 weken na haar operatie en pas twee weken nadat haar prothese klaar is, staat Lisa al op de schaatsen. Is het geen kanjer!! Ik ben zo trots op haar, dat ik het niet kon laten om deze foto's even te laten zien!

Vlak achter ons huis is een ijsbaan en deze dagen is het daar gezellig druk. Er staat een koek-en zopie-tentje en 's avonds is de baan verlicht! Kortom, het is Genieten met de hoofdletter G!!

Ik wens jullie een hele gezellig winterse zondag toe!

Liefs, Martine